Pater Noster πολυτελές ξενοδοχείο απομονωμένο

Σε μια απομονωμένη βραχονησίδα της Βαλτικής θάλασσας, χωρίς καν ακτοπλοϊκή σύνδεση, κατασκευάστηκε ένα πολυτελές ξενοδοχείο όπου οι επισκέπτες παρακινούνται να μην έχουν καμία επαφή με τον κόσμο!

Pater Noster πολυτελές ξενοδοχείο απομονωμένο κοντινό

Μια απομονωμένη βραχονησίαδα στη Βαλτική Θάλασσα, απέναντι από τις Σουηδικές ακτές, που στερείται ακτοπλοιϊκής σύνδεσης και η μόνη πρόσβαση εκεί γίνεται με ιδιωτικό πλεούμενο ή ελικόπτερο, ονομάζεται Pater Noster, που στα Λατινικά σημαίνει “Προσευχή Κυρίου”.

Pater Noster πολυτελές ξενοδοχείο απομονωμένο κτήρια

Πλήρης απομόνωση

Σε αυτό το νησί, λοιπόν, λειτουργεί το πολυτελές ξενοδοχείο Pater Noster Lighthouse Hotel, ακολουθώντας τα βήματα του ξενοδοχείου The Pumphouse, που είναι από τα πιο απομονωμένα στον κόσμο.

Το Pater Noster Lighthouse Hotel διαθέτει 9 δωμάτια, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις. Στην ουσία πρόκειται για ένα οίκημα που κατασκευάστηκε δίπλα στον 150 ετών φάρο της περιοχής, με σκοπό να προσφέρει την απόλυτη απομόνωση και ιδιωτικότητα.

Pater Noster πολυτελές ξενοδοχείο απομονωμένο από ψηλά

Την σχεδιαστική υπογραφή στο πολυτελές ξενοδοχείο βάζει το αρχιτεκτονικό γραφείο Stylt, που θέλησε να δημιουργήσει πολυτελή κτήρια, δίνοντας την ευκαιρία στους “τολμηρούς” επισκέπτες να βιώσουν το απομακρυσμένο νησί όπως κάποτε οι κάτοικοι του φάρου.

Pater Noster πολυτελές ξενοδοχείο απομονωμένο καθιστικό

Το ξενοδοχείο αποτελείται από έναν κεντρικό ξενώνα με οκτώ δίκλινα δωμάτια, καθώς και αυτόνομες τραπεζαρίες και ένα καφέ, προσφέροντας σε όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Pater Noster πολυτελές ξενοδοχείο απομονωμένο τραπεζαρία

Η διακόσμηση έγινε με βάση τη ναυτική παράδοση της περιοχής, με retro έπιπλα και διακοσμητικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή.

Pater Noster πολυτελές ξενοδοχείο απομονωμένο ηλιοβασίλεμα

Το ξενοδοχείο ενθαρρύνει τους επισκέπτες να κάνουν ένα ταξίδι στον απομακρυσμένο αυτό προορισμό και να αποσυνδεθούν γενικώς από τον κόσμο… Άλλωστε οι αρχιτέκτονες έχουν την τάση να δημιουργούν παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο

Τα 8 πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο!

Πολλά ξενοδοχεία υπόσχονται στους πελάτες μια αξέχαστη εμπειρία και την καλύτερη φιλοξενία, αλλά τις περισσότερες φορές τείνουν να μην διαφέρουν από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες.

Dasparkhotel, Αυστρία

Στο Dasparkhotel, οι φιλοξενούμενοι μένουν σε δωμάτια που είναι κατασκευασμένα από σωλήνες αποστράγγισης. Το ξενοδοχείο ακολουθεί την πολιτική «πληρώστε όσα χρήματα θέλετε» και το δωμάτιο προσφέρει ένα διπλό κρεβάτι, ηλεκτρικό ρεύμα και μια μικρή αποθήκη. Οι τουαλέτες βρίσκονται εκτός των δωματιών.

Το Book and Bed είναι ένας ξενώνας στο Τόκιο που περιέχει 30 κρεβάτια, πίσω από ράφια με βιβλία όπου και κοιμούνται όσοι μένουν εκεί.

Treehotel, Σουηδία

Το Treehotel ξεπερνάει κάθε φαντασία. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολλά δωμάτια ανάμεσα στα μεγάλα κλαδιά των δέντρων, συμπεριλαμβανομένης μιας κατασκευής τύπου διαστημόπλοιου και έναν κύβο του οποίου οι τοίχοι είναι καθρέφτες.

Hotel Costa Verde, Κόστα Ρίκα

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Manuel Antonio και περιέχει μια σουίτα με δυο υπνοδωμάτια, μέσα σε ένα ανακαινισμένο βίντατζ αεροσκάφος Boeing 727 από το 1965.

SiloStay, Νέα Ζηλανδία

Το SiloStay δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να μείνουν μέσα σε κιλινδαποθήκη, μια καινοτομία φιλική προς το περιβάλλον.

Icehotel, Σουηδία

Κάθε χρόνο, το Icehotel ξανακατασκευάζεται στο χωριό Jukkasjarvi. Το ξενοδοχείο διαθέτει σουίτες, φτιαγμένες από εντυπωσιακά γλυπτά με πάγο.

Palacio de Sal, Βολιβία

Το παλάτι από αλάτι, είναι όνομα και πράγμα: ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο από αλάτι, συμπεριλαμβανομένων και των επίπλων. Επιπλέον, μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει εστιατόριο με σπεσιαλιτέ το αλατισμένο κοτόπουλο.

Red Caboose Motel, Πενσιλβανία

Αυτά τα σιδηροδρομικά βαγόνια βάφτηκαν κόκκινα όταν ξεκίνησε η λειτουργία του μοτέλ. Τώρα ο αριθμός τους έχει αυξηθεί και το μοτέλ έχει κι άλλα αμάξια που έχουν μετατραπεί σε δωμάτια.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ