Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
27.3 C
Athens
ΑρχικήΞενοδοχείαΔείτε το εντυπωσιακό πλωτό ξενοδοχείο 5 αστέρων!!! Αντέχει ακόμα και σε φυσικές...

Δείτε το εντυπωσιακό πλωτό ξενοδοχείο 5 αστέρων!!! Αντέχει ακόμα και σε φυσικές καταστροφές!

Tα δωμάτιά του είναι φωτεινά, ευρύχωρα και άνετα. Διαθέτει πολλούς πράσινους χώρους και σίγουρα το σέρβις θα είναι αντάξιο ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.

Βέβαια, ο κύριος λόγος για τον οποίο οι μελλοντικοί του επισκέπτες θα επέλεγαν τη διαμονή στο Ark Hotel θα ήταν η δυνατότητά του να τους σώσει από μια φυσική καταστροφή, βιβλικών διαστάσεων, όπως ο κατακλυσμός του Νώε.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η Daily Mail το φουτουριστικό αυτό ξενοδοχείο, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να «αντέχει» σε πλημμύρες και την άνοδο της στάθμης των υδάτων.

- Advertisement -

Οι σχεδιαστές του πλωτού μεγαθήριου έχουν οραματιστεί να κατασκευάσουν ένα ασφαλές, αυτόνομο καταφύγιο που θα μπορούσε να αντέξει σε παλιρροϊκά κύματα και άλλα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα.

Τα 5 στοιχειωμένα ξενοδοχεία με το απόλυτα τρομακτικό παρελθόν!

Θα διαθέτει ηλιακά πάνελ και σύστημα συλλογής βρόχινου νερού, προκειμένου να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια και καθαρό νερό στους ενοίκους του. Βασισμένο στις αρχές του φαινομένου του θερμοκηπίου, το Ark Hotel μπορεί να «φιλοξενήσει» βλάστηση και να παρέχει βασικές πηγές τροφίμων.

Το Ark σχεδιάστηκε από τη ρώσικη εταιρεία Remistudio σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Αρχιτεκτόνων και το πρόγραμμα «Αρχιτεκτονική για την αντιμετώπιση των καταστροφών».

Το παλάτι του αλατιού!Ξενοδοχείο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από αλάτι!

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,395 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ