Οι πύλες του ξενοδοχείου άνοιξαν πρόσφατα και για το λίγο χρονικό διάστημα λειτουργίας του έχει καταφέρει να κλέψει της εντυπώσεις και όχι άδικα.

Είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο Παρίσι καθώς η επίσκεψη σ’ αυτό αποτελεί εμπειρία ζωής.

- Advertisement -
Στο σημείο υποδοχής του ξενοδοχείου κυριαρχεί το ξύλο αλλά και το μέταλλο.Στο σημείο υποδοχής του ξενοδοχείου κυριαρχεί το ξύλο αλλά και το μέταλλο.

Ταξίδι στην απόλαυση και την ευζωία με αυθεντικές εμπειρίες για χειμερινές αποδράσεις

Το  ξενοδοχείο με το όνομα Off Hotel είναι κυριολεκτικά αγκυροβολημένο στις όχθες του Σηκουάνα, κοντά στη Γέφυρα του Αούστερλιτς, διαθέτει 58 δωμάτια και 4 σουίτες με μοναδική θέα στον ποταμό Σηκουάνα που ρέει στο κέντρο του Παρισιού.

Αξίζει να πούμε πως το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο επιπλέοντα μέρη τα οποίο συνδέονται μεταξύ τους με ένα πλωτό διάδρομο. Οι μελλοντικοί ένοικοι επιλέγουν από ποια πλευρά θα ήθελαν να διανυκτερεύσουν.

Επίσης δίπλα στην κουζίνα υπάρχει ένα εστιατόριο με σνακ και ποτά που κάνει ακόμα πιο ευχάριστη τη διαμονή. Επίσης δίπλα στην κουζίνα υπάρχει ένα εστιατόριο με σνακ και ποτά που κάνει ακόμα πιο ευχάριστη τη διαμονή.

Ακόμα το ξενοδοχείο περιλαμβάνει ένα coctail bar, μία πισίνα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το ποτάμι και ένα καλοκαιρινό ανοιχτό μπαρ. Η κεντρική γυάλινη οροφή φέρνει φυσικό φως στο εσωτερικό του, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους ενοίκους.

Οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένες από διαφορετικούς αρχιτέκτονες με τον καθένα να έχει προσθέσει την προσωπική του πινελιά στο χώρο. Η σουίτα με το όνομα «Ηλιοβασίλεμα» είναι λουσμένη από πορτοκαλί χρώμα και έχει μοντέρνα αρχιτεκτονική όπως και το σύνολο του ξενοδοχείου.

Με μοντέρνα αρχιτεκτονική και κυρίαρχο χρώμα το πορτοκαλί.Με μοντέρνα αρχιτεκτονική και κυρίαρχο χρώμα το πορτοκαλί.

Ένα αυθεντικό καταφύγιο στην μακρινή Παταγονία!Αποτελείται από 12 σπιτάκια όλα χτισμένα με το τοπικό ξύλο lenga

Ενώ μια άλλη από τις σουίτες διαθέτει μια μεγάλη καναρινή μπανιέρα στο κέντρο του δωματίου.

Το σήμα κατατεθέν του δωματίου είναι η καναρινή μπανιέρα στο κέντρο του δωματίου. Το σήμα κατατεθέν του δωματίου είναι η καναρινή μπανιέρα στο κέντρο του.

Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρθηκαν με εκτενή ρεπορτάζ στα εγκαίνια του ξενοδοχείου επισημαίνοντας ότι είναι μια από τις πολλές προσπάθειες να τονωθεί η τουριστική κίνηση στο Παρίσι που φέτος περνάει μια από τις πιο κρίσιμες χρονιές του.

Τα υπόλοιπα 58 δωμάτια του πλωτού ξενοδοχείου έχουν μοναδική θέα το ποτάμι. Τα υπόλοιπα 58 δωμάτια του πλωτού ξενοδοχείου έχουν μοναδική θέα το ποτάμι.

 

Με αφορμή το πλωτό ξενοδοχείο που εγκαινιάστηκε στη Γαλλική πρωτεύουσα στις 23 Ιουνίου, η δήμαρχος του Παρισιού, Anne Ηidalgο υποσχέθηκε ότι έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα καθαρισμού του Σηκουάνα με στόχο να επιτραπεί ακόμα και το κολύμπι που έχει απαγορευτεί από το 1923.

πηγή:spirossoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ