Κι όμως βρίσκεται στην Ελλάδα…σε απόσταση 3 ωρών από την Αθήνα και το ονομά της θυμίζει πολυτέλεια και άνεση.  Πρόκειται για το Anazoe Spa της Costa Navarino, που τιμήθηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Spa” στα φετινά Health and Spa Awards, πριν λίγες μέρες  στη Βιέννη.

- Advertisement -

Η δίακριση αυτή είναι  ιδαίαζουσιας σημασίας για την Costa Navarino, καθώς είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος διαγωνισμός σε όλη την Ευρώπη, για την υγεία και την καινοτομία στο χώρο των Spa, καθώς και για τη διαχείριση Spa.

costa6

Το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να προστεθεί στη λίστα των “κατακτήσεων” Anazoe Spa, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή του Anazoe στην υιοθέτηση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και της άψογης ποίτητας στην παροχή υπηρεσιών.

costa2

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Υγείας και Ευεξίας, ο θεσμός Health and Spa Awards αποτελεί τα «Όσκαρ» του κλάδου και έχει ως στόχο να επιβραβεύσει εξαιρετικά επιτεύγματα και καινοτομίες και να αναδείξει την ποιότητα επιμέρους χώρων Spa σε όλη την Ευρώπη.

costa5

Το Anazoe Spa ξεχώρισε ανάμεσα σε  100 συμμετέχοντες. Το αποτέλεσμα προκύπτει από μια ανεξάρτητη επιτροπή. Η αξιολόγηση λαμβάνει υπόψη της 8 κριτήρια (σχεδιασμός, υγεία, προσφορές & υπηρεσίες, οικονομία, όφελος, δημιουργικότητα, βιωσιμότητα και εταιρική υπευθυνότητα).

costa3

Η Διευθύντρια του Anazoe Spa, κα. Δώρα Κορομηλά, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Το Anazoe Spa διακρίθηκε για την ποιότητα των εγκαταστάσεων healthiness & spa που διαθέτει, καθώς και για τις καινοτόμες και άψογες υπηρεσίες του. Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε μια τόσο εξέχουσα διάκριση ανάμεσα σε τόσους συμμετέχοντες, από μια ανεξάρτητη ευρωπαϊκή επιτροπή. Αποτελεί δέσμευση για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές εμπειρίες ευεξίας και τις signature θεραπείες μας».

costa4

Το όνομα Anazoe σημαίνει  αναζωογόνηση. Αυτό ακριβώς που καταφέρνει το spa, δηλαδή την πλήρη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος. Οι καλύτερες παροχές του spa είναι οι ελαιοθεραπείες που βασίζονται στις τοπικές πρακτικές χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τη χρήση φυσικών συστατικών που προέρχονται από την περιοχή και τις τεχνικές φυσιοθεραπείας.

costa9

Για ένα ξεκούραστο διάλειμμα από την πεζή καθημερινότητα, “χαθείτε” στην Costa Navarino και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης και διαμονής στα The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

costa7

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ