Ισπανικός Όμιλος Pacha

Ένας διεθνής ξενοδοχειακός Όμιλος που δεν έχει ακόμα δραστηριοποιηθεί στη χώρα μας ετοιμάζεται να μπει στο τουριστικό παιχνίδι, ανοίγοντας ένα 5άστερο ξενοδοχείο στη Μύκονο, ένα εστιατόριο και κλαμπ δίπλα στη θάλασσα…

- Advertisement -

Το όνομά του είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τις πολυτελείς διακοπές και την ξέφρενη διασκέδαση στην Ίμπιζα. Ο ισπανικός Όμιλος Pacha, με σήμα κατατεθέν δύο κεράσια, ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα, κάνοντας παρθενική εμφάνιση από το νησί της Μυκόνου.

Όμιλος Pacha στη Μύκονο

Τα μελλοντικά σχέδια του ξενοδοχειακού Ομίλου στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Pacha ετοιμάζεται να μπει για τα καλά στον ελληνικό τουριστικό χάρτη, ανοίγοντας στη Μύκονο ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, ένα εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα και ένα κλαμπ, φιλοδοξώντας να κερδίσει τους επισκέπτες στο “νησί των Ανέμων”, που αγαπούν την πολυτέλεια και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Ομίλου, το ξενοδοχείο, το εστιατόριο και το κλαμπ αναμένεται να λειτουργήσουν από το δεύτερο τρίμηνο του 2021, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, και θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στα τέλη Οκτωβρίου. Μάλιστα, την περίοδο αυτή ο Όμιλος βρίσκεται προς αναζήτηση προσωπικού για την εν λόγω επένδυση.

5άστερο υπόγειο ξενοδοχείο στην έρημο – Σκαμμένο στα βράχια! (βίντεο)

Ποιος είναι ο Όμιλος Pacha

H άφιξη του Pacha Group στην Ίμπιζα πριν από 53 χρόνια σηματοδότησε την έναρξη της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, το οποίο μετέπειτα αναδείχθηκε σε παγκόσμια πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας, εκτοξεύοντας τη δυναμική του ισπανικού τουρισμού στα ύψη.

Όμιλος pacha κορυφή στη νυχτερινή διασκέδαση της ίμπιζας

Χρόνια μετά, τo κλαμπ Pacha στην Ίμπιζα έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή ζωή του νησιού, με χιλιάδες ταξιδιώτες να κάνουν διακοπές στο νησί, επιλέγοντας το εν λόγω κλαμπ για τη διασκέδασή τους. Έχοντας κατακτήσει τη νυχτερινή ζωή, η εταιρεία επεκτάθηκε και στην τουριστική βιομηχανία, με το El Hotel Pacha να κάνει την αρχή στην Ισπανία.

Η Ίμπιζα πέρα από τα club: 10 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε

Πλέον, το δημοφιλές brand έχει αποκτήσει παρουσία σε όλο σχεδόν τον κόσμο, στη Βραζιλία, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στη Ρωσία, στη Γερμανία, στη Βρετανία, στην Αίγυπτο, στην Πορτογαλία, στην Αυστρία, καθώς και σε άλλες ισπανικές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Μαδρίτη, η Βαλένθια, το Μπιλμπάο και η Βαρκελώνη.

Το χωριό της Ελλάδας που έχει μόνο… ξενοδοχεία – Αγροτικός οικισμός… πολυτελείας! (βίντεο)

Οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στη Μύκονο

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους εντός Ελλάδας, στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, τη Μύκονο. Σας αποκαλύπτουν γνωστά και άγνωστα σημεία, μυστικά και tips, σας ξεναγούν στο πιο φημισμένο ελληνικό νησί που κάθε χρόνο γεμίζει με το διεθνές jet set!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ