Το αιώνιο ερώτημα όσων βαριούνται την άσκοπη αναμονή στους διαδρόμους αεροδρομίων.Tο δράμα κάθε αναβλητικού τύπου, κάθε ανθρώπου που δεν ξέρει να υπολογίζει τον χρόνο του, εκείνου που κοιτάει την ώρα και λέει 20:15 και όταν την ξανακοιτά μετά από δυο λεπτά, ως δια μαγείας το ρολόι λέει 21:15 είναι οι πτήσεις.

Θα καταφέρει να ναι στην ώρα του έστω και λαχανιασμένος ή θα την χάσει και στο κάτω-κάτω πόσο νωρίτερα πρέπει να είναι κάποιος στο αεροδρόμιο; Τρεις ώρες είναι το ιδανικό ή είναι απλά χάσιμο χρόνου και χρημάτων πολλές φορές;

Πρέπει να πηγαίνουμε νωρίτερα στο αεροδρόμιο; Οι συντάκτες του περιοδικού Traveler προσπάθησαν να δώσουν απαντήσεις σε αυτό το τόσο μείζον θέμα.

Το μοναδικό κράτος του κόσμου που φέρει το όνομα του ηγεμόνα του….

- Advertisement -

Φυσικά και ναι

«Παρόλο που έχω Global Entry, που σημαίνει ότι δικαιούμαι Pre-check, πηγαίνω πάντα νωρίτερα στο αεροδρόμιο. Γιατί; Γιατί μου αρέσει, παρόλο που ο αρραβωνιαστικός μου, ο οποίος με συνοδεύει στα περισσότερα ταξίδια, το σιχαίνεται. Αν ξεκινήσω νωρίς από το σπίτι μου με κάνει να αποβάλω όλο το άγχος του κυκλοφοριακού, επίσης τα ταξίδια με αεροπλάνο με στρεσάρουν, οπότε έχω μια συγκεκριμένη τελετουργία που κάνω πάντα για να μπορώ να είμαι ήρεμη».

AdTech AdΑποτέλεσμα εικόνας για αεροδρόμιο;

Όχι, καλύτερα να ξοδεύεις τον χρόνο σου κάπου αλλού

- Advertisement -

«Μεγάλωσα πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης μου, οπότε όταν ταξιδεύαμε οικογενειακώς πάντα φεύγαμε από το σπίτι, μόλις μια ώρα πριν την αναχώρηση της πτήσης. Φαντάζομαι πως μου έχει μείνει συνήθεια. Όσο κι αν προσπαθώ να πάω νωρίτερα, πάντα φτάνω λίγο πριν κλείσει το τσεκ-ιν. Πολλές φορές φτάνω στο αεροδρόμιο 45 λεπτά πριν την αναχώρηση και πολλές φορές τρέχω για να προλάβω, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής, δεν έχω χάσει καμία πτήση».

Στοιχεία Σοκ: Ελληνική πόλη(από τις μεγαλύτερες της χώρας)είναι πρωταθλήτρια στα αυθαίρετα και τα εκτός σχεδίου

Και ναι και όχι

- Advertisement -

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το αεροδρόμιο μιας μεγαλούπολης, που έχει δεκάδες πύλες και πετάνε κάθε μέρα δεκάδες χιλιάδες κόσμου και ενός αεροδρομίου μιας επαρχιακή πόλης με μόλις μια πύλη. Βρέθηκα κάποτε για ένα θέμα στο Νόξβιλ του Τενεσί και όταν ήρθε η ώρα να γυρίσω πίσω, ήθελα να πάω νωρίτερα στο αεροδρόμιο, όπως κάνω πάντα αλλά ένας ντόπιος φίλος μου επέμενε να πάμε για πρωινό. Παρόλο που το πρωινό διήρκεσε περισσότερο από όσο είχα υπολογίσει κατάφερα να είμαι αρκετά νωρίτερα στο αεροδρόμιο και να χαζέψω και στα μαγαζιά του. Άρα, να κανονίζετε πάντα ανάλογα με το αεροδρόμιο».

«Εξαρτάται αποκλειστικά από το αεροδρόμιο. Όταν πετάω από της Νέας Υόρκης είμαι εκεί πάντα 90 λεπτά νωρίτερα για να μπορέσω να διασχίσω τις ατέλειωτες ουρές κόσμου και να μην τρελαθώ από το άγχος. Από την άλλη όταν επισκέπτομαι τους δικούς μου στην Όμαχα, πάω στο αεροδρόμιο μόλις είκοσι λεπτά πριν κλείσει η πύλη».

πηγή:popaganda.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ