Αεροπλάνο εν πτήσει

Σκέφτεστε ένα ταξίδι το τριήμερο Αγίου Πνεύματος;  Είναι στις 21 Ιουνίου (δηλαδή το τριήμερο 19-21/6), όπου να ναι δηλαδή φτάνει και ως γνωστόν… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Για αυτό λοιπόν όσοι έχετε στο νου σας να φύγετε ένα τριήμερο ταξιδάκι, σκεφτήκαμε να σας διευκολύνουμε όσο αφορά στα αεροπορικά εισιτήρια. Αν λοιπόν σκέφτεστε κάποιον συγκεκριμένο προορισμό και θέλετε να πάτε αεροπορικώς, εμείς εδώ συγκεντρώσαμε όλους τους ελληνικούς προορισμούς που θα φτάσετε με αεροπλάνο και τα κόστη. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα “δημοφιλές” τριήμερο οπότε όπως είναι λογικό οι τιμές είναι κάπως ανεβασμένες, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ακόμα και απαγορευτικές για τους περισσότερους.

- Advertisement -

Κάναμε την αναζήτηση μας μέσω Skyscanner για όλους τους ελληνικούς προορισμούς και με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και η πιο οικονομική τιμή που βρήκαμε είναι για Κρήτη από €58 και η ακριβότερη για Κάλυμνο με €219! Προσοχή, οι τιμές αυτές αφορούν σε πτήσεις ΜΕ επιστροφή για ένα άτομο και συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή αναχώρηση Σάββατο 19 Ιουνίου και επιστροφή Δευτέρα 21 Ιουνίου. Επίσης η αναζήτηση έχει γίνει με σημείο αναχώρησης το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Σημ. Ενδεχομένως αν μπορείτε να ταξιδέψετε νωρίτερα ή ακόμα καλύτερα να επιστρέψετε αργότερα από τη Δευτέρα 21/6, θα βρείτε οικονομικότερες τιμές.

Δείτε επίσης Olympic air – Sky express: Τρελές προσφορές λόγω ανταγωνισμού με εισιτήρια για Ρόδο από 46 ευρώ

Δείτε τις κατώτατες τιμές ανά προορισμό:

πτήσεις Αγίου Πνεύματος Skyscanner

Πιο συγκεκριμένα η πιο οικονομική τιμή για Κρήτη είναι τα €58 με επιστροφή και θα βρείτε επίσης πτήσεις της Ryanair με €67 και της SKY Express €73. Αντίστοιχα για Θεσσαλονίκη η οικονομικότερη τιμή είναι στα €93 με επιστροφή και είναι πτήσεις της SKY Express ωστόσο θα βρείτε και συνδυαστική πτήση (αναχώρηση με Olympic Air και επιστροφή με SKY Express) στα €98. Εξαρτάται από την ώρα που θέλετε να ταξιδέψετε. Στην ίδια λογική η οικονομικότερη πτήση για Σαντορίνη είναι στα €99 με Volotea ενώ υπάρχει και πτήση της Olympic Air με €134.

Η ίδια λογική ισχύει και για όλους τους παρακάτω προορισμούς. Στις φωτογραφίες θα δείτε τους προορισμούς και την οικονομικότερη τιμή με επιστροφή. Για λεπτομέρειες ή και για να κάνετε κράτηση μπορείτε να μπείτε στη Skyscanner στον προορισμό της επιλογής σας ή αντίστοιχα στην κάθε αεροπορική εταιρεία.

 Αγίου Πνεύματος Skyscanner

Aegean 

πτήσεις Αγίου Πνεύματος
Αγίου Πνεύματος πτήσεις Skyscanner
πτήσεις τριήμερο Αγίου Πνεύματος Skyscanner
Skyscanner πτήσεις Αγίου Πνεύματος
πτήσεις τριήμερο  Αγίου Πνεύματος

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ