ξενοδοχείο Τραμπ
- Advertisement -

Σε ένα πολύ ιστορικό κτίριο στο κέντρο της Ουάσιγκτον βρίσκεται το Διεθνές Ξενοδοχείο Τραμπ, που είναι πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο και μπορεί σύντομα να αλλάξει χέρια.

Επίσης, ανακαλύψτε το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο!

Την πιθανότητα να παραχωρήσει το μισθωτήριο του κτιρίου έχει εξετάζει ο Οργανισμός Τράμπ. Αυτό γίνεται εν μέσω των συνεχόμενων επικρίσεων, περί σύγκρουσης συμφερόντων, που δέχεται ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ,

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Έρικ Τραμπ, έναν από τους γιους του Ρεπουμπλικανού προέδρου και αντιπρόεδρο του Οργανισμού Τραμπ έχει ανατεθεί σε μια κτηματομεσιτική εταιρεία να εξετάσει το θέμα. «Από την ώρα που ανοίξαμε τις πύλες μας, δεχτήκαμε πολλές προτάσεις για το ξενοδοχείο αυτό. Ενώ είμαστε πάντα διατεθειμένοι να μελετήσουμε διάφορες επιλογές», τόνισε στην εφημερίδα Wall Street Journal.

Ο Τάσος Δούσης προτείνει ένα ονειρικό συγκρότημα με βίλες στη Νάξο με απόλυτη άνεση και πολυτέλεια

Ο Έρικ Τραμπ, σε όσα είπε, άφησε να εννοηθεί πως η πώληση ίσως να συνδέεται με τις επικρίσεις που δέχεται ο πατέρας του. Εκείνος κατηγορείται ότι έχει όφελος από το ξενοδοχείο λόγω της προεδρικής ιδιότητάς του.

Έτσι οι ξένες αντιπροσωπείες ενθαρρύνονται να μένουν εκεί όταν επισκέπτονται την Ουάσιγκτον. «Ο κόσμος δεν εγκρίνει να βγάζουμε τόσα χρήματα από αυτό το ξενοδοχείο. Επομένως θα ήμασταν έτοιμοι να το πουλήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Παρ’όλα αυτά, ο Οργανισμός Τραμπ το 2013 είχε υπογράψει μισθωτήριο συμβόλαιο διάρκειας 60 ετών με την General Services Administration. Η υπηρεσία διαχειρίζεται τα ιστορικά κτίρια του ομοσπονδιακού κράτους, προκειμένου να μετατρέψει το πρώην γενικό επιτελείο σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Athens Capital Hotel - MGallery: Νέα εποχή φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας!

Το φθινόπωρο του 2016 και λίγες μέρες πριν εκλεχθεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ, το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του. Η Wall Street Journal ανέφερε ότι οι Τραμπ έχουν ζητήσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του ιστορικού ξενοδοχείου.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ