Αρτολιθιά

Στην Πρέβεζα βρίσκεται μια σχετικά άγνωστη, απάνεμη παραλία, η Αρτολίθια, μια παραλία πανέμορφη με γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα, καθαρά νερά για αυτούς που ξέρουν που να πάνε! Κάντε Ταξίδι Πρέβεζα στην «αρχόντισσα» της Ηπείρου

Συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο καθώς δεν την ξέρει πολύς κόσμος. Εξαιτίας των βράχων δεν την πιάνει ο αέρας, με αποτέλεσμα να είναι ένα απάνεμο καταφύγιο για τους λουόμενους, γεγονός που την κάνει επίσης, ιδανικό προορισμό για οικογένειες και για όσους ψάχνουν την ηρεμία τους!

Αρτολιθιά Πρέβεζα

Η ίδια η φύση φροντίζει να την “κρύβει” για να παραμένει παρθένα, απόμερη και όμορφη, διατηρώντας το μυστήριο για τους μεγάλους βράχους που ορθώνονται στα γαλανά νερά της και λειτουργούν σαν κυματοθραύστες. Η παραλία έχει ψιλή άμμο αλλά και βότσαλο ενώ τα νερά της βαθαίνουν ομαλά.

Αρτολιθιά Πρέβεζα

Η Αρτολίθια δεν είναι οργανωμένη οπότε πρέπει να προμηθευτείτε με τα απαραίτητα. Επίσης δεν υπάρχουν και beach bar σε κοντινή απόσταση αλλά θα βρείτε γραφικά ταβερνάκια που κοιτάζουν το Ιόνιο και σερβίρουν φρέσκο ψάρι!

Θα την βρείτε εύκολα, είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο και απέχει 27 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πρέβεζας. Στην παραλία θα βρείτε και άνετο ελεύθερο πάρκινγκ.

Δείτε ένα εξαιρετικό βίντεο με την παραλία:

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ