Στην καρδιά της μόδας και της φινέτσας, στην Piazza della Republica του Μιλάνου, βρίσκεται ένα μοναδικό νεοκλασικό κτίριο που στεγάζει το ιστορικό ξενοδοχείο Principe di Savoia. Με ιστορία και παράδοση που κοιτάζει στις αρχές του 20ού αιώνα, μέλος του The Dorchester Group, κατέχει μια θέση στη λίστα των Top Hotels of the World.

principedisavoia3Οι αριστοκρατικές του σάλες έχουν φιλοξενήσει υψηλούς προσκεκλημένους, ανάμεσά τους βασιλείς, διανοούμενους, πολιτικούς αλλά και διάσημους καλλιτέχνες που σφράγισαν με την προτίμησή τους τη φήμη του. Παροχές υψηλής ποιότητας, όπως γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, δορυφορική τηλεόραση με LSD οθόνη, μπουρνούζια, και προϊόντα Aqua di Parma που είναι στη διάθεσή σας στα μαρμάρινα μπάνια, αντικατοπτρίζουν την πολυτέλεια. Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του στο Principe di Savoia.

principedisavoia1Η εμμονή στη λεπτομέρεια και η διακριτική πολυτέλεια είναι παραπάνω από εμφανής. Όλα τα δωμάτια είναι ανακαινισμένα με προσεγμένο στυλ, προσανατολισμένα στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Εκεί όπου η τεχνολογία και η παράδοση συναντούν την κομψότητα και την πολυτέλεια, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι το μοναδικό σέρβις και η απόλυτη άνεση. Το ξενοδοχείο έχει ανακαινισθεί αρκετές φορές, με σεβασμό στην παράδοσή του, χωρίς όμως να παραμερίσει και τις επιταγές των σύγχρονων αναγκών. Στον 10ο όροφο λειτουργεί από το 1996 ένα υπερσύγχρονο Fitness Center, το Club 10, εξοπλισμένο με πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα, υπηρεσίες spa και κομμωτήριο. Στον ίδιο όροφο η πολυτέλεια φτάνει στο ζενίθ  με την Προεδρική σουίτα, τη μεγαλύτερη στον κόσμο, με τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, ιδιωτικό spa και πισίνα με μοναδική πανοραμική θέα της πόλης.

Piazza della Repubblica 17, tel. +39 02 62301, www.dorchestercollection.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ