Στη συνοικία Charlottenburg δυτικά του κέντρου του Βερολίνου, το Propeller Island, το πιο εναλλακτικό lodge της γερμανικής πρωτεύουσας, αποδεικνύει ότι η διαμονή μπορεί να μετατραπεί σε μια συγκλονιστική εμπειρία! Ο λόγος; Καθένα από τα 30 δωμάτια του τριώροφου κτηρίου του έχουν ένα συγκεκριμένο -για πολλούς kinky- concept με ακραίο design. Αντλώντας τη «θεματολογία» τους από κάσες, ιατρικές αίθουσες, κελιά κ.ά., ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε προσωπικότητας, εκπληρώνοντας παράλληλα τις πιο τρελές επιθυμίες.

propellerislandex

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα κοιμόσασταν μέσα σε ένα κλουβί δεμένο στο πάτωμα με αλυσίδες ή σε ένα εναέριο κρεβάτι που παραπέμπει σε ονειρικό ή και… εφιαλτικό σκηνικό; Ότι η αγκαλιά του Μορφέα θα ήταν ένα πολύχρωμο κάστρο, το οποίο δεν απέχει πολύ από τα παιχνίδια που είχατε όταν ήσασταν μικροί; Τώρα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Φανείτε τολμηροί και μείνετε σε ένα «ανάποδο» δωμάτιο με έπιπλα κολλημένα στο ταβάνι, νιώστε σαν «ασθενείς» μέσα σε ένα κελί με ιατρικούς μηχανισμούς μιας περασμένης εποχής ή, εγκλωβισμένοι από την ίδια σας την εικόνα, στο δωμάτιο-καλειδοσκόπιο με αμέτρητους καθρέφτες πάνω από το κρεβάτι σας. Θέλετε κι άλλα; Ένα σύστημα σχοινιών που κρατάει το στρώμα σας… φυλακισμένο αποτελεί απόδειξη ότι κάποιες φορές η ιδέα είναι πολύ πιο σημαντική από την άνεση.

propellerisland1

Ο καλλιτέχνης Lars Strochen, δημιουργός του project, ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ξενοδοχείο» αλλά ως «έργο τέχνης». μια πρωτότυπη βερολινέζικη art experience, ίσως πρωτάκουστη για μερικούς… (Albrecht-Achilles-Straße 58, tel. +49 30 8919016, www.propeller-island.de )

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ