Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
30.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair – φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Καλοκαιρινά ταξίδια με έκπτωση 20%

Ryanair – φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Καλοκαιρινά ταξίδια με έκπτωση 20%

Η Ryanair συνεχίζει με νέες προσφορές, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά συνεχίζει με μια νέα προσφορά κάνοντας έκπτωση 20% σε επιλεγμένους προορισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη που ισχύει για λίγo ακόμα!

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για οικονομικά ταξίδια! Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και αύριο τα μεσάνυχτα 04/07/2024 για πτήσεις με έκπτωση 20% χρησιμοποιώντας τον κωδικό FSOFF20P και απολαύστε ταξίδια από 3 Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου (31/08/ 2024).

- Advertisement -
Ryanair

Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές για να κάνετε ένα ταξίδι μέχρι και όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με έκπτωση 20% αρκεί να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς προορισμό και τις ημερομηνίες να κάνετε την κράτησή σας μέχρι και τις 04/07/2024 για ταξίδι μέχρι και 31/08/24

Δείτε τις όλους τους προορισμούς της προσφοράς:

Ryanair προσφορά
Ryanair προσφορά

Εμείς κάναμε κάποιες σχετικές αναζητήσεις για να δούμε πόσο θα κοστίσει ένα ταξίδι σε κάποιον από τους προορισμούς της προσφοράς.

Σε μια ενδεικτική αναζήτηση πχ για την Μπολόνια, βρήκαμε τιμή προσφοράς από Αθήνα για Μπολόνια με μόλις 22€ στις 22/07/24. Η επιστροφή δεν είναι το ίδιο οικονομική. Η πιο οικονομική πτήση επιστυροφής σε κοντινές ημερομηνίες όπως βλέπετε και στον πίνακα παρακάτω είναι στις 26/7 με €74. Συνολικά δηλαδή, αν οι συγκεκριμένες ημερομηνίες εξυπηρετούν μπορείτε να κλείσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Μπολόνια με επιστροφή με €96,08. Ωστόσο ενώ οι πτήσεις Αθήνα – Μπολόνια -τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο- είναι σχετικά οικονομικές (από €22) στις πτήσεις επιστροφής Μπολόνια – Αθήνα δεν ισχύει το ίδιο. Όπως βλέπετε και στον πίνακα παρακάτω με ημερομηνίες Ιουλίου. Αντίστοιχα τον Αύγουστο οι πτήσεις είναι αρκετά πιο ακριβές, όπως βλέπετε στον δεύτερο πίνακα παρακάτω.

Αθήνα - Μπολόνια
Μπολόνια - Αθήνα

Αν η Μπολόνια είναι στα ταξιδιωτικά σας πλάνα δείτε εδώ πώς θα περάσετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο.

Καταλήγοντας, είναι σημαντικό για να πετύχετε αυτές τις τιμές προσφοράς πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες ημερομηνίες. Εδώ μπορείτε να δείτε περαιτέρω λεπτομέρειες της προσφοράς για τον προορισμό και τις ημερομηνίες που επιθυμείτε ή και να κάνετε την κράτησή σας.

Όροι & Προϋποθέσεις για τους κωδικούς προσφοράς

  • Αυτή η προσφορά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και είναι διαθέσιμη μόνο για κρατήσεις που γίνονται σε επιλεγμένες διαδρομές και ημερομηνίες.
  • Για να επωφεληθείτε από την προσφορά, πρέπει να επιλέξετε πτήσεις στο Ryanair.com όπου έχει εφαρμοστεί αυτόματα o κωδικός προσφοράς ή σε επιλεγμένες πτήσεις με κράτηση μέσω της αναζήτησης πτήσης του Ryanair.com / με χρήση της εφαρμογής Ryanair, ο κωδικός προσφοράς μπορεί να εφαρμοστεί μη αυτόματα.
  • Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους προωθητικούς ναύλους, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε άλλου προωθητικού κωδικού προσφοράς. 
  • Αυτή η έκπτωση δεν ισχύει για εσωτερικές διαδρομές, πτήσεις/διαδρομές ανταπόκρισης ή για ισπανικά εισιτήρια με επιδότηση. 
  • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για κρατήσεις με παιδιά και εφήβους που ταξιδεύουν από/προς το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ισχύει η έκπτωση φόρου επιβάτη αεροπορικών μεταφορών της Βρετανίας. 
  • Η προσφορά δεν ισχύει όταν η προσφορές «Αγοράστε ένα, Αποκτήστε ένα δωρεάν ή Αγοράστε ένα, Αποκτήστε ένα στη μισή τιμή», ισχύουν στο Ryanair.com.
  • Οποιεσδήποτε αλλαγές πτήσης που γίνονται σε κρατήσεις στο πλαίσιο της προσφοράς θα υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής πτήσης που ορίζεται στον πίνακα τελών
  • Εάν η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι διαφορετικό, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από το δίκαιο της Ιρλανδίας και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. 
  • Ισχύουν GTCC για τον Όμιλο Ryanair.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,276LikesΚάντε Like
88,299 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ