Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
31.7 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair - προσφορά αστραπή: Ταξιδέψτε στην Ευρώπη με έκπτωση 20%

Ryanair – προσφορά αστραπή: Ταξιδέψτε στην Ευρώπη με έκπτωση 20%

Η Ryanair συνεχίζει με νέες προσφορές, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά επανέρχεται με μια προσφορά που ισχύει για λίγες ώρες ακόμα και δίνει έκπτωση 20% σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ευρώπη.

Αεροπορικά εισιτήρια για οικονομικά ταξίδια! Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και σήμερα 24/04/2024 για πτήσεις με έκπτωση 20% και απολαύστε ταξίδια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς από σήμερα μέχρι και 30/06/ 2024.

- Advertisement -
Ryanair προσφορά

Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές για να κάνετε ένα ταξίδι μέχρι και τον Ιούνιο με έκπτωση 20% αρκεί να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς προορισμό και τις ημερομηνίες να κάνετε την κράτησή σας μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα 24/04/2024 για ταξίδι μέχρι και 30/06/24

Ryanair προσφορά

Η προσφορά αφορά τους παρακάτω ευρωπαϊκούς προορισμούς:

Εμείς κάναμε κάποιες σχετικές αναζητήσεις για να δούμε πόσο θα κοστίσει ένα ταξίδι σε κάποιον από τους προορισμούς της προσφοράς. Η αλήθεια είναι ότι αν κλείσετε εισιτήριο one way οι τιμές είναι όπως φαίνονται στον πίνακα παραπάνω, από 12,99€ δηλαδή εξαιρετικά συμφέρουσες. Ωστόσο, αυτό αλλάζει αν κλείσετε εισιτήριο με επιστροφή που είναι και το πιθανότερο.

Σε μια ενδεικτική αναζήτηση πχ για το Λονδίνο (Στάνστεντ) και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, 04/05/2024 αν κλείσετε εισιτήριο Αθήνα – Λονδίνο  θα σας κοστίσει μόλις 14€. Αντίστοιχα για την επιστροφή, αν πχ κλείσετε εισιτήριο επιστροφής 06/05, θα σας κοστίσει 67€. Σύνολο δηλαδή ένα αεροπορικό εισιτήριο, Αθήνα – Λονδίνο με επιστροφή, στις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα σας κοστίσει μόλις 81€/άτομο. Ωστόσο, οι τιμές για εισιτήριο επιστροφής τις επόμενες ημέρες αυξάνονται κατακόρυφα και φτάνουν μέχρι και 472€! Για να βρείτε οικονομικά εισιτήρια πρέπει οι ημερομηνίες σας να είναι ευέλικτες καθώς όπως θα δείτε και στους πίνακες που ακολουθούν για τον συγκεκριμένο προορισμό (Λονδίνο / Στάνστεντ) Μάιο και Ιούνιο υπάρχουν πολύ καλές προσφορές αλλά εξαρτώνται από τις ημερομηνίες.

Αν σχεδιάζετε ένα city break στο Λονδίνο δείτε εδώ πώς θα περάσετε το τέλειο Σαββατοκύριακο στη βρετανική πρωτεύουσα!

Ryanair προσφορά Λονδίνο
Ryanair προσφορά Λονδίνο

Σε μια δεύτερη αναζήτηση για ταξίδι στο Μιλάνο (Μαλπένσα), όπως θα δείτε στους πίνακες παρακάτω της προσφοράς για τον Μάιο και τον Ιούνιο θα βρείτε οικονομικά εισιτήρια για να ταξιδέψτε από την Αθήνα στο Μιλάνο, τον Μάιο από €15 (29/05) μέχρι και €178 (01/05) και τον Ιούνιο από €25 (τιμή που ισχύει σε αρκετές ημερομηνίες) μέχρι €40 (21/06). Ωστόσο όπως φαίνεται στους πίνακες ούτε τον Μάιο ούτε τον Ιούνιο υπάρχουν πτήσεις επιστροφής! Οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση αν πρέπει να κλείσετε εισιτήριο επιστροφής πρέπει να το κάνετε συνδυαστικά με άλλη αεροπορική εταιρεία.

Ryanair προσφορά Μιλάνο

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο; έχουμε τον τέλειο οδηγό!

Ryanair προσφορά Μιλάνο

Καταλήγοντας, είναι σημαντικό ότι για να πετύχετε αυτές τις τιμές προσφοράς πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες ημερομηνίες. Εδώ μπορείτε να δείτε περαιτέρω λεπτομέρειες της προσφοράς για τον προορισμό και τις ημερομηνίες που επιθυμείτε ή και να κάνετε την κράτησή σας.

**Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,276LikesΚάντε Like
88,297 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ