Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
31.7 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair - προσφορά: Φθινοπωρινές αποδράσεις με έκπτωση 15%

Ryanair – προσφορά: Φθινοπωρινές αποδράσεις με έκπτωση 15%

Η Ryanair συνεχίζει τις προσφορές, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Τώρα η low cost αεροπορική εταιρείας επανέρχεται με μια νέα προσφορά και μας ταξιδεύει σε επιλεγμένες πτήσεις του δικτύου με έκπτωση 15% για φθινοπωρινά ταξίδια από 7 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου 2023.

- Advertisement -

Κάντε την κράτησή σας μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα 07/09/2023 και πετάξτε με την ryanair με έκπτωση 15% αρκεί να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό, OFFER15P.

Αυτή τη φορά η αεροπορική εταιρεία επανέρχεται με μια προσφορά αστραπή για φθινοπωρινά ταξίδια! Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για μια φθινοπωρινή απόδραση μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα 07/09/2023 και εξασφαλίστε έκπτωση 15% για απολαυστικά ταξίδια από 07/09/2023 μέχρι και 31/10/2023!

Ryanair προσφορά

Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές για να κάνετε ένα ταξίδι αρκεί να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς προορισμό και να κάνετε την κράτησή σας μέχρι και σήμερα 07/09/2023 για ταξίδι μεταξύ 07/09/23 ως και 31/10/23.

Δείτε ενδεικτικά:

Προσφορά Ryanair

Όροι & Προϋποθέσεις για τους κωδικούς προσφοράς

  • Η προσφορά αυτή εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και διατίθεται μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένες διαδρομές.  
  • Για να επωφεληθείτε από την προσφορά, πρέπει να επιλέξετε πτήσεις στο Ryanair.com όπου έχει εφαρμοστεί αυτόματα o κωδικός προσφοράς ή σε επιλεγμένες πτήσεις με κράτηση μέσω της αναζήτησης πτήσης του Ryanair.com / με χρήση της εφαρμογής Ryanair, ο κωδικός προσφοράς μπορεί να εφαρμοστεί μη αυτόματα.
  • Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους προωθητικούς ναύλους, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε άλλου προωθητικού κωδικού προσφοράς. 
  • Αυτή η έκπτωση δεν ισχύει για εσωτερικές διαδρομές, πτήσεις/διαδρομές ανταπόκρισης ή για ισπανικά εισιτήρια με επιδότηση. 
  • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για κρατήσεις με παιδιά και εφήβους που ταξιδεύουν από/προς το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ισχύει η έκπτωση φόρου επιβάτη αεροπορικών μεταφορών της Βρετανίας. 
  • Η προσφορά δεν ισχύει όταν η προσφορές «Αγοράστε ένα, Αποκτήστε ένα δωρεάν ή Αγοράστε ένα, Αποκτήστε ένα στη μισή τιμή», ισχύουν στο Ryanair.com.
  • Οποιεσδήποτε αλλαγές πτήσης που γίνονται σε κρατήσεις στο πλαίσιο της προσφοράς θα υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής πτήσης που ορίζεται στον πίνακα τελών
  • Εάν η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι διαφορετικό, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από το δίκαιο της Ιρλανδίας και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. 
  • Ισχύουν GTCC για τον Όμιλο Ryanair.

Δείτε περισσότερα ή και κάντε την κράτησή σας εδώ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,275LikesΚάντε Like
88,297 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ