Η Crewlink, ένας επίσημος εταίρος πρόσληψης και εκπαίδευσης, της Ryanair, θα πραγματοποιήσει προσλήψεις 100 θέσεων πληρώματος σε ολόκληρη την Ευρώπη για να στηρίξει τη συνεχή ανάπτυξη της Ryanair και τον αυξημένο αριθμό επιβατών.

Όπως επισημαίνεται, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία προκειμένου να υποβληθεί αίτηση για αυτή τη θέση.

- Advertisement -

«Η Crewlink προσλαμβάνει 100 άτομα πληρώματος θαλάμου επιβατών για να λειτουργήσει επί των αεροσκαφών της Ryanair. Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να ξεκινήσετε την καριέρα σας και να πετάξετε με την αγαπημένη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, καθώς επεκτείνεται γρήγορα.

Ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο προσφέρεται σε όλους τους επιτυχημένους υποψήφιους, συμπεριλαμβανομένων των γενναιόδωρων παροχών ταξιδιού, ενός επιδόματος βοήθειας ύψους 1.200€ και μιας τριετούς εγγυημένης σύμβασης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού προγράμματος EASA.

Κάντε την αίτηση τώρα για να συμμετάσχετε σε μια μέρα πρόσληψης κοντά σας», δήλωσε ο Andrew Swan, ο Γενικός Διευθυντής τηςCrewlink.

Η Crewlink θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 8 Σεπτεμβρίου για την «ημέρα πρόσληψης». Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας στο crewlink.ie

 

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ