Τρίτη, 9 Ιουλίου, 2024
30.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair: Προσθέτει 14 νέα δρομολόγια από Λονδίνο στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα

Ryanair: Προσθέτει 14 νέα δρομολόγια από Λονδίνο στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα

Η Ryanair υποστηρίζει ότι θα εκτελέσει ένα πρόγραμμα-ρεκόρ 181 δρομολογίων από το Gatwick, το Luton και το Stansted του Λονδίνου το καλοκαίρι, αφού προσθέτει στο πρόγραμμά της 14 νέους προορισμούς.

Οι νέοι προορισμοί είναι το Μπουργκάς, η Κατάνια, το Ελσίνκι, το Λούμπλιν, το Μάαστριχτ, η Μαδέρα, η Μινόρκα, η Νάπολη, το Όρεμπρο, η Στοκχόλμη, το Τάμπερε, η Ταγγέρη, το Τραπάνι και το Βάξτζο στη Σουηδία.

- Advertisement -

Ανακοινώνοντας την επέκταση, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Michael O’Leary κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχασε την ευκαιρία να επιταχύνει την ανάκαμψη του τουρισμού και των θέσεων εργασίας αυτό το καλοκαίρι, καθυστερώντας τη μείωση του εγχώριου δασμού αεροπορικών επιβατών μέχρι το 2023.

Η αεροπορική εταιρεία επικρίνει επί μακρόν τους αεροπορικούς φόρους και αντέδραση στην ανακοίνωση της μείωσης τους  για το 2023.

Ο O’Leary δήλωσε: “Ο φόρος δεν θα πρέπει να επιβαρύνει την οικονομία.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 14 νέα δρομολόγια από τα τρία αεροδρόμια του Λονδίνου, το Stansted, το Luton και το Gatwick, καθώς έχουν πλέον αρθεί όλοι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί του Covid-19. Παρά την έναρξη του μεγαλύτερου προγράμματος που είχαμε ποτέ, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου απέτυχε να στηρίξει αυτή την ανάκαμψη καθυστερώντας τη μείωση της APD μέχρι το 2023”.

Ο επικεφαλής της low cost αεροπορικής εταιρείας συμπληρώνει:

Η Ryanair καλεί εκ νέου την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να καταργήσει εντελώς την APD, ώστε να επιτρέψει στις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια να αποκαταστήσουν γρήγορα την κυκλοφορία, τις θέσεις εργασίας και τον τουρισμό. Η μείωση κατά 50% που προτείνεται για το 2023 είναι πολύ λίγη και πολύ αργά, καθώς η APD θέτει τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου σε σοβαρό μειονέκτημα κόστους έναντι των Ευρωπαίων ανταγωνιστών, και η απουσία κυβερνητικής υποστήριξης για την ανάκαμψη των αερομεταφορών και του τουρισμού δημιουργεί περαιτέρω εμπόδια στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη του Ηνωμένου Βασιλείου”.

Το σχέδιο επέκτασης ήρθε καθώς η Ryanair αποκάλυψε ότι μετέφερε 8,7 εκατομμύρια επιβάτες τον Φεβρουάριο, παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς της Omicron, έναντι μόλις 500.000 τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Ο αερομεταφορέας πραγματοποίησε περισσότερες από 53.660 πτήσεις τον περασμένο μήνα με συντελεστή πληρότητας 86%.

Ryanair

Δείτε επίσης τη νέα προσφορά της Ryanair που ισχύει για λίγες μέρες ακόμα

Ταξιδέψτε στη Μάλτα με πτήσεις από €19,99 με επιστροφή από Απρίλιο μέχρι και Ιούνιο!

Η Ryanair συνεχίζει με τις προσφορές, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που σε κάθε ευκαιρία που μπορείτε να βρείτε, κανονίζετε ένα ταξίδι η Ryanair αυτή τη φορά με τη νέα της προσφορά σας ταξιδεύει στην όμορφη Μάλτα με πτήσεις από €19,99 με επιστροφή.

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και σήμερα 9 Μαρτίου 2022 για ταξίδι από 1 Απριλίου 2022 μέχρι 30 Ιουνίου με πτήσεις από €19,99 με επιστροφή από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη!

Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει σούπερ χαμηλές τιμές για να κάνετε ένα ταξiδάκι μέχρι την υπέροχη Μάλτα αρκεί να κάνετε την κράτησή σας μέχρι και 09/03/22 για ταξίδι μεταξύ 01/04/22 ως 30/06/22.

ryanair προσφορά

Δείτε ενδεικτικά:

ryanair προσφορά

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,301LikesΚάντε Like
88,243 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ