Η Ryanair ανακοίνωσε ρεκόρ επισκεπτών και κρατήσεων στην ιστοσελίδα της κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Black Friday, με επταήμερο μοναδικών προσφορών στο Ryanair.com.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου σημειώθηκε ρεκόρ κρατήσεων, το οποίο ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ μας στις 9 Ιανουαρίου του ίδιου έτους, με 5 εκατομμύρια επισκέψεις στο Ryanair.com.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους πελάτες ενόψει των προσφορών, ήταν η Μαδρίτη, το Μιλάνο και το Πόρτο, ενώ πραγματοποιήθηκαν κρατήσεις για ηλιόλουστες διακοπές τελευταίας στιγμής προς Αλικάντε και Μάλαγα.

Χριστούγεννα στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»: Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο

Οι επιβάτες της Ryanair μπορούν τώρα να επωφελούνται από ακόμα χαμηλότερους ναύλους και τις νέες καινοτομίες στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει:

  • Εξατομικευμένη ιστοσελίδα Ryanair.com
  • Νέα ιστοσελίδα για το Ryanair Rooms
  • Ryanair Tickets (συναυλίες και θέατρο)
  • Apple Pay integration
  • Πτήσεις long haul της Air Europa διαθέσιμες στο Ryanair.com
  • Νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network

Η Ryanair γιόρτασε το ρεκόρ κρατήσεων, ανακοινώνοντας νέα προσφορά για το Δεκέμβριο, προσφέροντας αποδράσεις της τελευταίας στιγμής από 9.99€ για το Δεκέμβριο, με πάνω από 100.000 θέσεις σε πάνω από 550 προορισμούς, διαθέσιμες προς κράτησημέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (29 Νοεμβρίου).

Χριστουγεννιάτικο «όνειρο»: Η Ζυρίχη είναι ο απόλυτος προορισμός των Χριστουγέννων!

O Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε το νέο ρεκόρ επισκεπτών και κρατήσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσφορών της Black Friday. Την προηγούμενη Τρίτη σημειώσαμε ρεκόρ κρατήσεων με πάνω από 5 εκατομμύρια επισκέψεις στο Ryanair.com, αντικατοπρτίζοντας τη συνεχή ζήτηση για τους χαμηλούς μας ναύλους και την ακόμα καλύτερη επιλογή προορισμών.

Aegean: Super προσφορές για πτήσεις εξωτερικού από 48 ευρώ!

Προλαβαίνετε ακόμα να κάνετε κράτηση για μια χειμερινή απόδραση της τελευταίας στιγμής, καθώς απελευθερώνουμε 100.000 θέσεις από μόνο 9.99€ για ταξίδια το Δεκέμβριο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (29 Νοεμβρίου). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα στο Ryanair.com ώστε να μην χάσουν την τελευταία προσφορά μας».

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ