μείωση ναύλων από τη ryanair

H Ryanair Holdings εμφάνισε σημαντικές ζημιές στο δεύτερο τρίμηνο του πρώτου εξαμήνου του έτους καθώς μετέφερε λιγότερους επιβάτες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των  ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, ενώ αναμένει ακόμη μεγαλύτερες ζημιές στο β’ εξάμηνο του έτους!

Σχετικά με τα αεροπορικά ταξίδια εν μέσω πανδημία τους κορονοϊού, η ΥΠΑ ανακοίνωσε νέες αεροπορικές οδηγίες για την προστασία των επιβατών που επιλέγουν να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, η low cost αεροπορική, κατέγραψε καθαρές ζημιές 225,5 εκατ. ευρώ, έναντι κέρδους 910,2 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Εξαιρουμένων των έκτακτων στοιχείων, οι προσαρμοσμένες ζημιές με τους φόρους διαμορφώθηκαν στα 22,6 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα τριμήνου ανήλθαν στα 1,05 δισ. ευρώ, από 3,08 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Σε επίπεδο α’ εξαμήνου, η Ryanair εμφάνισε προσαρμοσμένες ζημιές της τάξης των 196,5 εκατ. ευρώ!

Η αεροπορική κίνηση στην Ευρώπη αυτόν τον χειμώνα θα μπορούσε να συρρικνωθεί στο ένα τέταρτο της κανονικής κίνησης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δήλωσε τη Δευτέρα ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο’ Λίρι.

Ο επικεφαλής της Ryanair εξέφρασε την εκτίμηση πως η πρόβλεψη του Eurocontrol για μείωση της χειμερινής κίνησης κατά 50% σε σχέση με τα φυσιολογικά επίπεδα ήταν υπερβολικά… αισιόδοξη!

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Θεωρώ πως οι απώλειες θα είναι μεγαλύτερες. Ίσως η μείωση φτάσει το 60, 70 ή 75%».

Ryanair αεροπλάνο νέο δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη

Δείτε την προσφορά της Ryanair για ταξίδια τα Χριστούγεννα! Κάντε κράτηση τώρα και εξοικονομήστε χρήματα στις πτήσεις επιστροφής!

Κάντε κράτηση τώρα και μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής για ταξίδια από 14 Δεκεμβρίου μέχρι 5 Ιανουαρίου και επωφεληθείτε την προσφορά της Ryanair και να κερδίσετε €30 στις πτήσεις επιστροφής!

Συνεχίζοντας τις σχεδόν καθημερινές της προσφορές η Ryanair κάνει έκπτωση σε πτήσεις της επιστροφής για ταξίδια Χριστουγέννων στην Ευρώπη! Η εταιρεία περιλαμβάνει την προσφορά σε προορισμούς όπως η Κοπεγχάγη, το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ και αλλού!

Ryanair προσφορά Χριστουγέννων

Εμείς αναζητήσαμε ενδεικτικά απευθείας πτήση από Αθήνα για Βιέννη με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου και επιστροφή 27 Δεκεμβρίου και η τιμή είναι εκπληκτική! Δείτε την κράτηση στη φωτογραφίαabout:blank

Προσφορά Ryanair από Αθήνα για Βιέννη τα Χριστούγεννα

Ryanair: Μειώνει τη χωρητικότητά της στο 40%!

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι μειώνει τη χωρητικότητά της τον χειμώνα στο 40% των επιπέδων του προηγουμένου έτους εξαιτίας της αύξησης των περιορισμών για τον κορονοϊό σε όλη την Ευρώπη.

Η δημοφιλής low cost αεροπορική εταιρεία Ryanair δείχνει να έχει πληγεί και αυτή από την πανδημία με τον κορονοϊό, οπότε παίρνει πιο δραστικά μέτρα για τους χειμερινούς μήνες σχετικά με τα ταξίδια με αεροπλάνο.

Εσωτερικό αεροπλάνου ryanair μείωση χωριτικότητας

“Η πανδημία έχει προκαλέσει ελαφρά αποδυνάμωση των κρατήσεων τον Οκτώβριο, αλλά και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο”, ανέφερε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, που σχεδόν καθημερινά παρουσιάζει προσφορές πολύ κάτω του κόστους για προορισμούς Ελλάδας και εξωτερικού.about:blankRyanair: Μισή τιμή στις πτήσεις για σήμερα!

Οι αποφάσεις της Ryanair

Η εταιρεία, που είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την βρετανική κυβέρνηση λόγω των μέτρων για τα ταξίδια, τόνισε ότι μειώνει το πρόγραμμά της στο 40% του επιπέδου του προηγουμένου έτους, από το 60% προηγουμένως. Πρόσθεσε ακόμα ότι διατηρεί το 65% του χειμερινού δικτύου διαδρομών αλλά μειώνει τη συχνότητα των πτήσεων.

Ryanair αεροπλάνο στον διάδρομο με μειωμένη χωρητικότητα

Σύμφωνα με την Ryanair, η κυκλοφορία στη διάρκεια του έτους αναμένεται να μειωθεί στους περίπου 38 εκατ. επιβάτες και προειδοποιεί ότι ο αριθμός στα αεροπορικά ταξίδια μπορεί να μειωθεί περαιτέρω σε περίπτωση νέων lockdowns, όπως για παράδειγμα αυτό που συνέβει με το Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις.

Τεράστια προσφορά από τη Ryanair: Ταξιδέψτε με 5€!

Αυστηροί κανόνες ασφαλείας στα αεροδρόμια & αεροσκάφη

Εμείς στην ομάδα του travelstyle, κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε πως θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στα αεροπορικά ταξίδια σας με την Ryanair.

  • Εάν θέλετε να παραδώσετε μια τσάντα, χρησιμοποιήστε το αυτοματοποιημένο γκισέ μας και παραδώστε την αποσκευή σας στο γκισέ παράδοσης αποσκευών.
  • Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Fast Track, όπου αυτό είναι δυνατόν, για να περιορίσετε τον χρόνο αναμονής στην ουρά για τον έλεγχο ασφαλείας.
  • Χρησιμοποιήστε αντισηπτικό ή καθαριστικό χεριών όταν περνάτε από τον έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο όταν αυτό είναι δυνατό και τηρείτε τις αποστάσεις με τους άλλους επιβάτες.

Βιέννη: Οι χριστουγεννιάτικες αγορές της είναι έτοιμες να ανοίξουν!

Ryanair μείωση χωρητικότητας σε αεροπλάνο

Κατά την επιβίβαση

  • Μη σχηματίζετε ουρά μπροστά από τις πύλες επιβίβασης. Θα επιβιβαστούν πρώτοι οι επιβάτες με προτεραιότητα. Μη στέκεστε στις σκάλες ή τις αερογέφυρες πριν την επιβίβαση.
  • Να έχετε ανοιχτό το διαβατήριό σας και να σκανάρετε την κάρτα επιβίβασης για να μειώσετε τις επαφές με το πλήρωμα.
  • Να φοράτε τη μάσκα προσώπου/κάλυμμα συνεχώς. Το πλήρωμα θα φοράει μάσκα προσώπου.

H Lufthansa ανακοίνωσε νέες πτήσεις για δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2021!

Μέσα στο αεροπλάνο

  • Όλα τα αεροσκάφη της Ryanair θα καθαρίζονται επαγγελματικά και θα αποστειρώνονται σε καθημερινή βάση με δράση που διαρκεί για πάνω από 24 ώρες.
  • Τα αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα συστήματα φιλτραρίσματος αέρα που λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα του νοσοκομείου.
  • Οι υπηρεσίες πτήσης θα είναι περιορισμένες στα αεροσκάφη, με έτοιμα σνακ και ποτά και οι συναλλαγές θα γίνονται χωρίς μετρητά για να αποφευχθεί κάθε επαφή.
Αεροσυνοδός με μάσκα μέσα σε καμπίνα αεροσκάφους της Ryanair

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ