Η αμερικανική μεγαλούπολη απέκτησε τον δικό της «κεκλιμένο πύργο»Άσχημα νέα για τον  “κεκλιμένο πύργο” του Σαν Φρανσίσκο.

- Advertisement -

Ο Millennium Tower είναι ένας ουρανοξύστης με διαμερίσματα πολυτελείας που έχει βυθιστεί 43 και έχει πάρει κλίση 35 εκατοστά από τότε που ολοκληρώθηκε, το 2008.

Αν και μια επιθεώρηση από συνεργείο του δήμου έδειξε ότι είναι ασφαλές να κατοικηθεί, οι πλούσιοι κάτοικοι του κτηρίου δεν ηρεμούν. Η αξία των διαμερισμάτων τους έχει μειωθεί κατά μέσο όρο κατά 320.000 δολάρια.

Βρήκαμε την πιο φθηνή προσφορά για να δείτε από κοντά τον αγώνα Κροατία Ελλάδα!

Το Millennium Tower υψώνεται σε 58 ορόφους πάνω από την οικονομική περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Η ρύπανση μάς καθιστά ευάλωτους στον κορονοϊό!

Ο τέταρτος ψηλότερος ουρανοξύστης της πόλης έχει πάνω από 400 διαμερίσματα αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Φτάνει τα 196 μέτρα, παρέχοντας στους ενοίκους του πανοραμική θέα στην περιοχή του κόλπου. Τον Ιούνιο του 2015 ανακοινώθηκε πως ο πύργος άρχισε να βυθίζεται στο έδαφος.

Οι κατασκευαστές του δηλώνουν πως το πρόβλημα ξεκίνησε με την κατασκευή ενός γειτονικού σταθμού μετρό, για τις ανάγκες του οποίου αντλήθηκε από το υπέδαφος μεγάλη ποσότητα υπόγειων υδάτων.

Γκστάαντ: Το φθινόπωρο το ελβετικό χωριό είναι ωραιότερο και φτηνότερο!

Ο Millennium Tower “κάθεται” σε μια σειρά από σχεδόν 1.000 πυλώνες που είναι χωμένοι στο έδαφος.

Το βάρος του, σε συνδυασμό με την αντίσταση του εδάφους κάτω από αυτό, θα πρέπει να το διατηρεί στη θέση του κάτω από τις περισσότερες συνθήκες, δήλωσε καθηγητής αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στο blog του ακινήτου.

Το πρωτότυπο παγκάκι... που κρατάει τις αποστάσεις εν καιρώ πανδημίας!

Πηγή:E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ