Ενημερώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2020, 13:55

Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, με όραμα μία βιώσιμη Σαντορίνη και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, διοργάνωσε εθελοντικό παράκτιο καθαρισμό στο λιμανάκι και την παραλία των Μπαξέδων, στην περιοχή της Οίας.

 

- Advertisement -

 

Έχοντας εμπνευστεί από το χαρακτηρισμό του 2017 ως το «Διεθνές Έτος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και υιοθετώντας το σύνθημά του, «TravelEnjoyRespect», εργαζόμενοι του ξενοδοχείου καθάρισαν 700 μέτρα ακτής με σημείο αφετηρίας το λιμανάκι των Μπαξέδων, συγκεντρώνοντας συνολικά 24 σακούλες σκουπιδιών από πλαστικά μπουκάλια, σακούλες, καπάκια, καλαμάκια, κουτιά αλουμινίου, αποτσίγαρα, μπαταρίες και λάστιχα.

Εντυπωσιακό: Βίντεο από την αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου της Σαντορίνης!

 

Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, το πιο διαδεδομένο διεθνές εθελοντικό κίνημα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τον Φορέα Προστασίας των Ωκεανών (Ocean Conservancy) παγκοσμίως, και από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) στην Ελλάδα.

Στόχος αυτής της δράσης για το SantoMaris Oia Luxury Suites & Spa ήταν η απομάκρυνση των σκουπιδιών που μολύνουν τις ακτές με το πέρας της τουριστικής περιόδου και η προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό του ξενοδοχείου.

Ο επικότερος γάμος του καλοκαιριού έγινε στη Σαντορίνη!Δείτε το γιατί!

Σχετικά με το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Αποτέλεσμα εικόνας για Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Αποτέλεσμα εικόνας για Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Το νεόδμητο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa άνοιξε τις πόρτες του το 2016, ως η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά που δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1975.

Ξενοδόχος από τη Σαντορίνη πλήρωσε 70.000€ για τον ΕΝΦΙΑ του ‘Χαμόγελου του παιδιού’!Ποιο ξενοδοχείο του νησιού του ανήκει;

Αποτέλεσμα εικόνας για Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Αποτέλεσμα εικόνας για Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Χτισμένο σε προνομιακή θέση στην άκρη της Οίας, η ιδιωτικότητα και η άμεση θέα στο περίφημο ηλιοβασίλεμα της Οίας είναι δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Αποτελείται από 44 σουίτες και βίλλες, ενώ διαθέτει 4 εξωτερικές πισίνες, ένα 300 τ.μ. Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και για τους λάτρεις των Ελληνικών γεύσεων το εστιατόριο Alios Ilios με έμφαση στην Κρητική κουζίνα.

Info…

Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Οία, 84702,Σαντορίνη,Ελλάδα

Τηλέφωνο +30 2286 600630
Email: [email protected]

MH.T.E. 1167Κ015Α1308101

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ