Εύβοια φωτιά

Απελπιστική είναι η κατάσταση στη Βόρεια Εύβοια την οποία καταστρέφουν οι φωτιές από την Τρίτη ακατάπαυστα. Η Δημοτική Ενότητα Ελυμνίων  του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι κάτοικοι σε απόγνωση προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται ενώ η οργή και η αγανάκτηση τους είναι έντονες για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε και αντιμετωπίζεται η κατάσταση όπως καταγγέλλουν.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν άνιση μάχη με τα πύρινα μέτωπα με την κατάσταση να είναι απελπιστική. Η Εύβοια ζει ένα πραγματικό δράμα καθώς η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη για τρίτη ημέρα, δεκάδες χιλιάδες στρέμματα έχουν γίνει στάχτη και δεκάδες σπίτια και οχήματα έχουν καταστραφεί ενώ άλλα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.

Διαβάστε ακόμα:  Skyscanner – προσφορά: Ταξιδέψτε στην πανέμορφη Βουδαπέστη με απευθείας πτήσεις μόλις με €45 με επιστροφή

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας οι φλόγες πλησιάζουν τώρα τον Δρυμώνα. Τα πάντα να έχουν παραδοθεί στην πύρινη λαίλαπα που έχει κατεύθυνση την Ιστιαία.

Δείτε τα βίντεο από τα νεότερα ρεπορτάζ καναλιών για τη φωτιά στην Εύβοια:

Η ομάδα του travelstyle.gr εκφράζει την βαθιά θλίψη για την τραγική αυτή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγαπημένη μας Β. Εύβοια αλλά και τόσα ακόμα μέρη της χώρας μας, και κάθε δυνατή ευχή σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται με την ελπίδα ότι θα τελειώσει ο εφιάλτης σύντομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ