Στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, μετακομίζει σήμερα Σάββατο, ένα κομμάτι από την «Ονειρούπολη» της Δράμας. 

Στόχος να μεταφερθεί το εορταστικό κλίμα και να ενημερωθούν οι Θεσσαλονικείς για τη λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα ανοίξει τις πύλες του στις 4 Δεκεμβρίου.

oneiroupolh thessalonikh

Οι μασκότ της «Ονειρούπολης», ο Χιονούλης, ο Ταρανδούλης κι ένας τεράστιος σκίουρος, παρέα με ξωτικά, θα βρεθούν, από τις 11:30 το πρωί, στην Αριστοτέλους. Στην “παρέα” τους θα έχουν πενήντα λιλιπούτειους Αϊ – Βασίληδες, ενώ για τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου κλίματος, μέσω της μουσικής, θα φροντίσει η Φιλαρμονική του δήμου Δράμας.

oneiroupolh thessalonikh

«Γνωρίζοντας ότι η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να φορέσει κι αυτή τα γιορτινά της σκεφτήκαμε να “παντρέψουμε” τις κινήσεις με την Ονειρούπολη της Δράμας. Να δώσουμε χρώμα στην Αριστοτέλους και να προσφέρουμε ένα ευχάριστο πρωινό στους κατοίκους», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού δήμου Δράμας, Ανέστης Τερζής.

oneiroupolh thessalonikh

Το φετινό χριστουγεννιάτικο παραμύθι στην «Ονειρούπολη» θα ξεκινήσει από τις 4 Δεκεμβρίου, στο δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ