Ο γνωστός tatoo artist και παρουσιαστής ταξιδιωτικών εκπομπών Γιώργος Μαυρίδης κρατείται στο αεροδρόμιο του Μεξικού Σίτι Χουάρες, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα.

Ο παρουσιαστής ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού μέσω Γερμανίας με πτήση της Lutfansa και πρώτος του προορισμός όπως φαίνεται ήταν το Κανκούν στο οποίο ταξίδευε για τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του «Into the Skin», μαζί με άλλα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.

Φτάνοντας ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνταν από τους ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, όπως τα ξενοδοχεία που είχαν κλείσει για τη διαμονή τους.

Είναι πιθανόν, επιπλέον να ειπώθηκε κάτι από την πλευρά των Ελλήνων ταξιδιωτών που δεν άρεσε στις μεξικανικές αρχές με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους!

Οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου και βρίσκονται υπό κράτηση, με την ελληνική πρεσβεία να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους απελευθερώσει.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Πηγή Airnews.gr

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ