Νέος διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση και τις «Εικόνες» με το νικητή να κερδίζει ένα διήμερο στο ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ Village στην Ευρυτανία.

Ο νέος διαγωνισμός του Τάσου Δούση και των «Εικόνων» έχει σαν δώρο ένα διήμερο για δύο άτομα στο Κορυσχάδες Village στο Καρπενήσι, στην Ευρυτανία.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος και εσείς στον διαγωνισμό επισκεφθείτε τον λογαριασμό του Τάσου Δούση στο Instagram: tasosdousis

Super διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση και τις «Εικόνες»:  Κερδίστε ένα διήμερο στο ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ Village στην Ευρυτανία!

Ο νικητής θα προκύψει το Σάββατο 30 Νεομβρίου, μετά από κλήρωση στα σχόλια που θα γίνουν κάτω από την ανάρτηση στο προφίλ του Τάσου Δούση στο Instagram.

Πληροφορίες για το Κορυσχάδες Village

Ένα σύνολο από cozy ξενώνες. Το Κορυσχάδες Village θα σας χαρίσει παραδοσιακή φιλοξενία µε φόντο ένα εξαιρετικό φυσικό τοπίο µέσα στο ελατόδασος.

Διασκορπισµένα στο χωριό. Τα εντυπωσιακά ανακαινισµένα πέτρινα κτήρια που τους στεγάζουν φέρουν την προσωπική υπογραφή του πολιτικού µηχανικού Κώστα Λάππα. Ο οποίος έκανε την αρχή το 1992 αναπαλαιώνοντας το αρχοντικό της γιαγιάς του µε ιστορία µεγαλύτερη των 120 χρόνων!

Διαβάστε ακόμα:
Τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά της Ιταλίας από τον Τάσο Δούση

Σε μια περιοχή όπου η πέτρα και το ξύλο υπάρχουν σε αφθονία, ο λαϊκός αρχιτέκτονας χρησιμοποίησε απλόχερα τα υλικά  που του προσφέρονταν. Φτιάχνοντας οικοδομήματα, που μέχρι σήμερα αντιστέκονται πεισματικά στο χρόνο.

Αυτά τα κτίσματα διατηρώντας αναλλοίωτες τις εξωτερικές όψεις τους, μετατρέψαμε σε μικρούς σύγχρονους λειτουργικούς ξενώνες.

Το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Κορυσχάδες με τους άνετους ξενώνες του διαθέτουν ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες. Για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, όπου ο επισκέπτης χωρίς να έχει στερηθεί τίποτα, μεταφέρεται νοερά σε άλλες εποχές.

Η  παραδοσιακή αναβίωση του οικισμού των Κορυσχάδων δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να αποδράσει από την καθημερινότητα του. Να περπατήσει στα πέτρινα πλακόστρωτα και να αναπνεύσει τον καθαρό αέρα του βουνού ζώντας σε ένα τόπο ποιότητας όπου το χθες συνδέεται δημιουργικά με το σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα καταλύματα μπείτε στο:korys.gr

Super διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση και τις «Εικόνες»:  Κερδίστε ένα διήμερο στο ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ Village στην Ευρυτανία!

Μείνετε συντονισμένοι στο travelstyle.gr για να μην χάνετε τους μοναδικούς διαγωνισμούς μας!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ