Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
22.3 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΤο SuperShe Island είναι ένας γυναικείος παράδεισος στη Φινλανδία

Το SuperShe Island είναι ένας γυναικείος παράδεισος στη Φινλανδία

Εκτός της ακτής της Βαλτικής Θάλασσας στην περιοχή Raseborg της Φινλανδίας, υπάρχει ένα νησί μόνο για γυναίκες. Η ιδρύτρια της κοινότητας του SuperShe, Κριστίνα Ροθ, αγόρασε το νησί των 8,47 στρεμμάτων εξ ολοκλήρου, τον Σεπτέμβριο του 2017, για να το κάνει κέντρο απόδρασης, απώλειας βάρους και ευεξίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για supershe island finland

- Advertisement -

Στην πραγματικότητα, η Ροθ αποφάσισε να δημιουργήσει το νησί αποκλειστικά για γυναίκες, αφού ερωτεύτηκε έναν ντόπιο. «Οι γονείς του είναι ιδιοκτήτες ενός νησιού στο αρχιπέλαγος και συνέχεια μου έλεγε ότι το διπλανό νησί ήταν προς πώληση. Είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι» ανέφερε η Κριστίνα Ροθ.

Δεν της άρεσε αρχικά η ιδέα να αγοράσει ένα νησί – όχι επειδή δεν διέθετε το χρηματικό ποσό, αλλά επειδή πρόσφατα είχε αγοράσει έκταση γης στα νησιά Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική. Όμως όταν είδε το νησί, πείστηκε να το αγοράσει.

Το νησί με τις τεχνητές παραλίες

Η Ροθ, η οποία πούλησε την εταιρεία συμβούλων που είχε δημιουργήσει στη Νέα Υόρκη και αφοσιώθηκε στο kiteboarding και στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, γνωρίζει καλά τις αποδράσεις αποκλειστικά μόνο για γυναίκες.

Ξεκίνησε πρώτα το SuperShe, μια κοινότητα στο διαδίκτυο που συνδέει γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο και τους παρέχει εργαλεία για να βελτιώσουν τις ζωές τους και να ανακτήσουν την υγεία τους. Δημιούργησε την κοινότητα, επειδή «είχε βαρεθεί να συναντά τον ίδιο τύπο ανθρώπων στα ίδια κοσμικά γεγονότα», όπως τόνισε.

Αποτέλεσμα εικόνας για supershe island finland

Είναι μία κοινότητα, στην οποία συμμετέχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν την αλλαγή και να επιτύχουν το ακατόρθωτο. To SuperShe Island θα είναι η έδρα της κοινότητας SuperShe.

Οι μέρες στο νησί SuperShe θα είναι γεμάτες με ήλιο, surf, υγιεινή διατροφή και γυμναστήριο.

«Θέλατε ποτέ να τρέξετε σε ένα έρημο νησί, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να κολυμπήσετε γυμνές στη θάλασσα και να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια;» αναφέρεται στο εισαγωγικό κείμενο στην ιστοσελίδα του ιδιωτικού νησιού αποκλειστικά για γυναίκες.

Αποτέλεσμα εικόνας για supershe island finland

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο SuperShe Island, γιόγκα, διαλογισμός, μαθήματα μαγειρικής, γυμναστική, δραστηριότητες στη φύση και πολλές άλλες.

Εκθαμβωτικές φωτογραφίες από την έκλειψη Σελήνης

Όσο κι αν φαίνονται δελεαστικές οι διακοπές στο νησί των γυναικών, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η Ροθ θα καλεί γυναίκες – μέλη της διαδικτυακής κοινότητας της, μετά από προσεκτική επιλογή. Για να αποβιβαστεί κάποια στο νησί θα πρέπει να κάνει αίτηση, να ελεγχθεί και να εγκριθεί.

Η Κριστίνα Ροθ εφαρμόζει πολιτική «αυστηρής πόρτας». Οι πρώτες αφίξεις στο SuperShe Island αναμένονται τον Ιούνιο του 2018.

Πηγή: news.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,270LikesΚάντε Like
88,475 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ