Υπάρχει ένα νησί που…απαγορεύονται οι άντρες…και προορίζεται αποκλειστικά για γυναίκες!Οπότε αν θέλετε να κάνετε ένα “διάλειμμα” πάρτε τις φίλες σας και ετοιμάστε βαλίτσες!

Ονομάζεται SuperShe Island και θεωρείται μια ονειρική όαση στις ακτές τις Φινλανδίας. Ιδρύθηκε από την Κριστίνα Ροθ, και το νέο θέρετρο υπόσχεται πως είναι μια χαλαρωτική γυναικεία όαση, με την Ροθ να έχει επιβάλει αυστηρή πολιτική για τους άνδρες.

- Advertisement -

Τσικνοπέμπτη στο σπίτι: Αυτά είναι τα 10 delivery της Αθήνας που θα σου φέρουν στη πόρτα σου τα πιο ζουμερά παϊδάκια,σουβλάκια,κοψίδια

Η ιδέα για έναν προορισμό διακοπών αποκλειστικά για γυναίκες, γεννήθηκε όταν η Ροθ βρισκόταν σε διακοπές στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια και παρατήρησε την επίδραση των ανδρών όταν κατέφθασαν και το πώς χάλασαν όλο το καλό κλίμα. «Όταν υπήρχε ένας όμορφος άνδρας, οι γυναίκες αμέσως έτρεχαν να βάλουν κραγιόν» δήλωσε η Ροθ στη New York Post.

Αλλά στο νησί SuperShe δε θα υπάρχει δείγμα τεστοστερόνης. «Η ιδέα στο SuperShe Island είναι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου – κι όχι να ξεσηκώσεις τις ορμόνες σου».

O διάσημος chef Gordon Ramsay αλλάζει όσα ξέραμε για το φαγητό στο αεροδρόμιο!

Μπορεί πάντως, να αναρωτηθεί κανείς αν η Ροθ το κάνει αυτό γιατί μισεί τους άνδρες. Παρά την προσέγγισή της αυτή, η Ροθ δήλωσε πως «αγαπάει τους άνδρες» και θα μπορούσε ακόμη και να ανοίξει το νησί για άνδρες επισκέπτες στο μέλλον. Αλλά προς το παρόν, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του SuperShe στην Independent: «Οι γυναίκες χρειάζεται να περνούν χρόνο με άλλες γυναίκες όπου θα μπορούν να καλλιεργήσουν τα όνειρά τους και τις επιθυμίες τόσο τις δικές τους όσο και των άλλων».

Δυστυχώς, κι ενώ η ιδέα αυτή μοιάζει ονειρική, το νησί είναι, προς το παρόν, διαθέσιμο μόνο για χρήση από τις φίλες της Ροθ – με ελπίδες να ανοίξει για το κοινό τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του SuperShe, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε μέλος προτού μπορέσετε να πάτε.

Στην αίτηση, οι γυναίκες πρέπει να συμπληρώσουν μία φόρμα με το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και να γράψουν γιατί είναι ενθουσιασμένες με την κοινότητα των SuperShe. Οι αιτούντες μπορούν επίσης να ανεβάσουν και ένα βίντεό τους.

Από τις βρύσες στο Παρίσι τρέχει νερό… ανθρακούχο!!

Όταν όμως το νησί ανοίξει για τους επισκέπτες, οι γυναίκες θα «μπορούν να περιμένουν δραστηριότητες όπως γιόγκα, διαλογισμό, υγιεινή διατροφή, μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα γυμναστικής και πολλά άλλα» σύμφωνα με εκπρόσωπο της SuperShe.

Κι ενώ το κόστος για ένα ταξίδι στο SuperShe δεν έχει ανακοινωθεί, φανταζόμαστε πως ένα ταξίδι σε έναν παράδεισο χωρίς άνδρες, δεν θα είναι οικονομικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ