εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Φτάνουμε όλο και πιο κοντά στις γιορτές και εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα από όλο τον κόσμο και σας τα παρουσιάζουμε.

- Advertisement -

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σας προτείνουμε τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά Events στην Ευρώπη!

Είναι ένα έθιμο που κατακλύζει όλο τον κόσμο και δημιουργεί μία νοσταλγία στην ατμόσφαιρα. Σε πολλούς θυμίζουν τα παιδικά τους χρόνια, τότε που το δέντρο είχε ξεχωριστή θέση στη καρδιά του κάθε παιδιού και περίμεναν πως και πως τα Χριστούγεννα.

Δείτε παρακάτω την λίστα με τα καλύτερα και που βρίσκονται:

Βραζιλία

Τοποθετείται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και είναι από τα πιο ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δέντρα της Βραζιλίας. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετείται στη λιμνοθάλασσα Ροντρίγκο Ντε Φρέιτας και φιλοξενεί το μοναδικό πλωτό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Επί τη ευκαιρία ανακαλύψτε τη Βραζιλία και τα 10 αξιοθέατα πέραν των καθιερωμένων!

Φλόριντα

Ίσως το πιο περίεργο δέντρο του κόσμου να βρίσκεται στη Φλόριντα. Στην περιοχή δεν χιονίζει και πήραν την απόφαση το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους να το φτιάξουν από…άμμο. Βρίσκεται στην δυτική ακτή της Palm Beach και αποτελείται από 700 τόνους άμμου.

Λιθουανία

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα στη χώρα. Είναι μεταλλικό και έχει 27 ύψος, ενώ βρίσκεται στο Βίλνιους και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Cathedral.

Νέα Υόρκη

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο Rockerfeller είναι εντυπωσιακό και μαγνητίζει όλους τους επισκέπτες της Νέας Υόρκης, θέλοντας να αποθανατιστούν μαζί του.

Παρίσι

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετείται κάθε χρόνο στο πολυκατάστημα Galeries Lafayette στο Παρίσι και έχει πάντα ένα διαφορετικό θέμα για να εκπλήξει και να ευχαριστήσει τους επισκέπτες του εμπορικού.

Ταξιδεύετε στο Παρίσι; Σας προτείνουμε τα 12 διάσημα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε στο πανέμορφη “Πόλη του Φωτός”!

Ιταλία

Γκάμπιο, Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στην περιοχή του Gubbio στην κεντρική Ιταλία έχουν «στολίσει» δέντρο στο μέγεθος βουνού. Πως το έκαναν; Γέμισαν με λαμπάκια την πλαγιά, κάνοντας έναν από τα πιο εντυπωσιακά δέντρα του κόσμου. Είναι πάντα αναμμένο από τις 7 Δεκεμβρίου έως την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Μεξικό

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και στη πόλη του Μεξικό και τα καλώς όρισαν με ένα γιγαντιαίο δέντρο στην πλατεία Zocalo. Η πλατεία γεμίζει κατά τη διάρκεια των εορτών, καθώς έχει πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ταϊβάν

Ταϊβάν, Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, στο Ταϊπέι. Είναι από τα πιο ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κόσμο και με αυτό αναμορφώνεται όλη η περιοχή. Η περιοχή που διαμορφώνεται, ειδικά, για τις γιορτές ονομάζεται Christmasland και περιμένει μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ