Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που προωθούν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε μοναδικούς ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, διακρίθηκαν για ακόμη μία χρονιά στα Tourism Awards 2022 με 7 βραβεία. Η 9η τελετή του θεσμού πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με στόχο να επιβραβεύσει την πρωτοπορία και την καινοτομία στον ελληνικό τουρισμό. Η Villa Nupadi στη Δυτική Μάνη αναδείχθηκε Best Villa in Greece, ενώ τιμήθηκε με Gold βραβείο στην κατηγορία New Villa of the Year και Silver βραβείο στην κατηγορία Design Villa of the Year. Η βίλα, που το όνομά της σημαίνει «συναπαντήματα» στην τοπική διάλεκτο, βρίσκεται σε υψόμετρο 120 μ. και μόλις 4 χλμ. από τη γραφική Καρδαμύλη. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την απαράμιλλη θέα της μεσσηνιακής θάλασσας, και να περάσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στον πλούσιο σε θαμνώδη βλάστηση κήπο και την πισίνα. Η Οικία του Patrick και της Joan Leigh Fermor στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης διακρίθηκε με Gold βραβείο στην κατηγορία Διατήρηση αρχιτεκτονικής κληρονομιάς/Παραδοσιακών οικισμών. Η ιστορική οικία τριών πετρόκτιστων

- Advertisement -

κτισμάτων αποτελεί ένα από τα ωραιότερα ακίνητα της Ελλάδας σε ένα γοητευτικό και μοναδικό περιβάλλον. Πρόκειται για εν ζωή δωρεά των ιδιοκτητών του στο Μουσείο Μπενάκη ώστε να φιλοξενεί συγγραφείς, ερευνητές, ποιητές και καλλιτέχνες που αναζητούν έναν ήσυχο και φιλόξενο χώρο εργασίας. Τα Aria Hotels έχουν αναλάβει τη διαχείριση της οικίας με τον σεβασμό που αρμόζει σε αυτή τη μοναδική κληρονομιά. Στο Scalani Hills Residence απονεμήθηκε το Platinum βραβείο στην κατηγορία Οινική κουλτούρα, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση της συμβολής των Aria Hotels στην αναβάθμιση ενός κλάδου που αναδεικνύει την ιδιαίτερη αμπελοοινική παράδοση της Ελλάδας. Το σύμπλεγμα των τριών πολυτελών δωματίων του Scalani Hills Residence, που βρίσκεται σε μια έκταση 70 στρεμμάτων στον αμπελώνα του Οινοποιείου Μπουτάρη, προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μυηθούν στην τέχνη της οινογευσίας και να δοκιμάσουν τα περιορισμένης παραγωγής κρασιά που παράγονται στο Κτήμα. Η ιδιαίτερη αυτή εμπειρία, καθώς και η υψηλή αισθητική των δωματίων και ο περιβάλλων χώρος, εγγυώνται μια διαμονή που μένει χαραγμένη στο μυαλό. Το Silver βραβείο απονεμήθηκε στο Ariá Estate Suites & Spa για την κατηγορία Luxury Hotel/Resort. Στο νοτιότερο άκρο της Πελοποννήσου, την Αριά της Μάνης, το 4 αστέρων ξενοδοχείο με τον βιώσιμο χαρακτήρα αποτελεί ένα μικρό σύμπαν γαλήνης και κομψότητας, προσφέροντας στους επισκέπτες ιδιωτικότητα και εντυπωσιακή θέα προς το Μεσσηνιακό Κόλπο. Τέλος, με Gold βραβείο στην κατηγορία Authentic stay τιμήθηκε το Windmill Kimolos, ένας από τους λίγους αυθεντικούς παραδοσιακούς ανεμόμυλους στην Ελλάδα που φτάνει μακριά στον χρόνο, χτισμένος το 1852, ο οποίος ανακαινίστηκε και λειτουργεί ως ξενοδοχείο με πέντε δωμάτια.

Η Marketing Manager των Aria Hotels, κα. Εύα Σούλια, δήλωσε αναφορικά με τις 7 βραβεύσεις: «Οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν την προσπάθεια των Aria Hotels να αναδείξουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και να παρέχουν στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση, την ιστορία και το απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον της χώρας μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσεγγίζουμε επιλεκτικούς ταξιδιώτες, που αναζητούν την τέλεια απόδραση για τις διακοπές τους, και να διεκδικούμε σταθερά μία θέση στην κορυφή του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα».

Τα Aria Hotels επεκτείνουν συνεχώς το χαρτοφυλάκιο τους, εντάσσοντας επιλεγμένα ξενοδοχεία, βίλες και καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να παρέχουν στους επισκέπτες αυθεντική ελληνική φιλοξενία και υψηλού επιπέδου εμπειρίες.

Σχετικά με τα Aria Hotels Τα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς και ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο, στις Σποράδες και στα Επτάνησα.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ