Τα Πράμαντα είναι ένα κεφαλοχώρι, έδρα των βόρειων Τζουµέρκων, που ξαφνιάζει µε την ασύγκριτη θέα που προσφέρει λόγω της προνοµιακής τοποθεσίας του στους πρόποδες της κορυφής της Στρογγούλας (στα 2.107 µ.) .

Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ορεινό τουριστικό θέρετρο µε resort και και ταβέρνες, ιδανικό ορµητήριο για την εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής. Εμείς ξεχωρίσαμε τα δύο καλύτερα ξενοδοχεία με φήμη που ταξιδεύει εκτός συνόρων!

- Advertisement -

ORIZONTES TZOUMERKON

Destination hotel

Πολυτελές resort µέσα σε ένα κατάφυτο δάσος, µόλις 1,5 χλµ. από τα Πράµαντα, που ανέβασε αισθητά τα standards της διαµονής στην περιοχή! Ακόµα κι αν δεν έχετε την ευκαιρία να µείνετε σε µία από τις 12 άνετες σουίτες & µεζονέτες του, στα δυνατά του σηµεία είναι το εστιατόριο µε πατροπαράδοτες νοστιµιές και ένα υπέροχο café-bar µε cozy γωνιές και ασυναγώνιστη θέα!

soon: Ένα mini wellness center µε θερµαινόµενη πισίνα! | Α mini wellness center with heating pool!

Από €78 µε πρωινό

Πράµαντα, Τ. 26590 61002, www.orizontestzoumerkon.gr 

Αnavasi

Μοuntain Resort

Μια εξαιρετική πρόταση διαµονής στην καρδιά των Τζουµέρκων και ιδανικό ορµητήριο για εξορµήσεις στην περιοχή. Από το 2012 ξεχωρίζει για την άνεση που προσφέρει, τη σπιτική ατµόσφαιρα και το καλλιτεχνικό απέριττο ύφος σε όλους τους χώρους.

Ρεπορτάζ: Τίτη Βελοπούλου, Φώτο: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Διαθέτει θερµαινόµενη πισίνα, σάουνα και χώρο για διάφορες εκδηλώσεις όπως Yoga κ.λ.π. Το εξαιρετικά πλούσιο σε τοπικά εδέσµατα πρωινό του, τα κρεβάτια Cocomat και η καταπληκτική θέα στα βουνά των Τζουµέρκων, θα σας µείνουν αξέχαστα.

Από €70 µε πρωινό , Τσόπελας, Πράµαντα,
Τ. 26590 61141, www.anavasi-mountainresort.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ