Τα meeting points στην Αντίπαρο και φέτος είναι δύο: Tabula Rasa & Boogaloo. Στην κεντρική πλατεία της χώρας τα 2 bar σήμα κατατεθέν των καλοκαιρινών βραδινών εξόδων στο νησί θα συνεχίσουν και φέτος δυναμικά !

Το Tabula Rasa φέρνει το Μεξικό στην Αντίπαρο! Με Μεξικάνικο προσανατολισμό το Tabula στην καρδιά της πλατείας, θα περιλαμβάνει φέτος στον κατάλογό τoυ επιλεγμένες και σπάνιες ετικέτες τεκίλα, την αγαπημένη σε όλους μαργαρίτα σε πολλές και ιδιαίτερες εκδοχές, πολλά νέα cocktail, και αρκετές επιλογές για τους λάτρεις της μπύρας . Χαλάρωση τύπου … σιέστα στον εξωτερικό χώρο, αλλά και χορός με πάντα ψαγμένα freestyle dj sets από τους resident djs στο εσωτερικό.

ΕΚΠΟΙΖΩ: 9 κανόνες που πρέπει να τηρούνται στις παραλίες

Διαβάστε ακόμα:  Μεγάλες απεργίες από τους εργαζόμενους γνωστών low cost αεροπορικών εταιρειών

Το Boogaloo με την χαρακτηριστική του αυλή αλλά και τον εσωτερικό ειδικά διαμορφωμένο χώρο με προδιαγραφές club, παραμένοντας πιστό στο moto του In Music We Trust, ανακοίνωσε και φέτος ένα εκρηκτικό Dj Line up με κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Djs . Απολαμβάνοντας χαλαρά cocktail στην αυλή από νωρίς καταλήγεις να χορεύεις στο mini club μέσα μέχρι αργά…

Εκπληκτικά ταξίδια σε Σαρδηνία, Ιορδανία, Ιταλία και Τοσκάνη

Η γευστική απόλαυση της Ρόμβης στην Αθήνα

Sea & Save The Dates….

25 Ιουλίου : Bookie

27 Ιουλίου : Mrs Lefki

1 και 3 Αυγούστου : Elen Pi

8 Αυγούστου : Cleopatra Fyntanidou

10 Αυγούστου : Cayetano

12 Αυγούστου : Theo Grooves

16 Αυγούστου : Josephine Ghioka

22 Αυγούστου : Nikos Diamantopoulos

26 Αυγούστου : Alex Pm

Resident : Dj Lance

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ