Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
31.6 C
Athens
ΑρχικήΤάσος Δούσης BlogΤάσος Δούσης: Η εμπειρία μου ταξιδεύοντας με full ενέργεια από το μεγαλύτερο Δίκτυο Ταχυφορτιστών...

Τάσος Δούσης: Η εμπειρία μου ταξιδεύοντας με full ενέργεια από το μεγαλύτερο Δίκτυο Ταχυφορτιστών με την εφαρμογή incharge της nrg

Πριν λίγο καιρό ταξιδέψαμε οδικώς για Θεσσαλονίκη για τις Εικόνες και ενώ έχω κάνει άπειρα ταξίδια με το αυτοκίνητο αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά, αφού ταξιδέψαμε παρέα με την nrg και αξιοποιώντας την εφαρμογή incharge. Διαφορετικά και πολύ καλά με φουλ ενέργεια! Το μέλλον στα αυτοκίνητα είναι ηλεκτρικό! Το incharge -το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα- μας ταξιδεύει στους αγαπημένους μας προορισμούς χωρίς κανένα άγχος!

Εμείς με nrg κάναμε ένα ταξίδι ξεκούραστο, με άνεση και ασφάλεια!

- Advertisement -

Κατεβάζοντας το incharge app, οδηγείστε σε χρόνο ρεκόρ στον πρώτο διαθέσιμο φορτιστή δίπλα σας.
Περνώντας από το Μαρούσι, φόρτισα το αυτοκίνητό μου στο κατάστημα της nrg, όσο οι ευγενέστατοι υπάλληλοι μου έδειχναν τους φορτιστές που μπορούμε όλοι πλέον να αποκτήσουμε στα καταστήματά της.

Και αν σας αγχώνει το ηλεκτροκίνητο για την φόρτιση, η nrg έχει φροντίσει γι αυτό με εφαρμογή incharge της το οποίο βραβεύτηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην κατηγορία «Εφαρμογή Ηλεκτροκίνητου Οχήματος» κάνει το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης απτή πραγματικότητα, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα! Πάνω από 600 φορτιστές σε περισσότερα από 430 σημεία επαναφόρτισης σε όλη την Ελλάδα!

Στην nrg, η στρατηγική για την ηλεκτροκίνηση επικεντρώνεται στην παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων, με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οδηγού που επιθυμεί να πραγματοποιήσει τη μετάβαση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης έχει σημαντικά οφέλη, τόσο για τον οδηγό όσο και για το περιβάλλον, καθώς τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έχουν υψηλό συντελεστή ενεργειακής απόδοσης και χαμηλότερο αποτύπωμα ρύπων από τα αντίστοιχα συμβατικά οχήματα που διαθέτουν, αποκλειστικά, κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Incharge: Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα!

Το δίκτυο φόρτισης incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με 30 σημεία ταχείας επαναφόρτισης!
Οι φορτιστές του δικτύου incharge ανήκουν στους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα. Οι 23 ταχυφορτιστές από τους 30 είναι εγκατεστημένοι σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Σ.Ε.Α. Shell & AVIN, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης για τον Έλληνα οδηγό.

Βρείτε το σημείο που σας εξυπηρετεί για τη φόρτιση του οχήματός σας, στη διαδικτυακή εφαρμογή incharge.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,296LikesΚάντε Like
88,163 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ