Τάσος Δούσης Εικόνες

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν την εξερεύνησή τους και ταξιδεύουν για ακόμα μια φορά στην παραδεισένια φύση της Ταϊλάνδης το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 20.00, στο OPEN. Μην χάσετε το δεύτερο μέρος!

Με την ευκαιρία, ανακαλύψτε με την παρέα του Τάσου Δούση και των «Εικόνων» το Μαρόκο! Δείτε εδώ το πρώτο μέρος!

Η αρχή του επεισοδίου επιφυλάσσει την πιο όμορφη έκπληξη για τον Τάσο Δούση και τους συνεργάτες του αφού βιώνουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία στην παραλία Μάγια Μπέι, η οποία έγινε γνωστή παγκοσμίως καθώς εκεί γυρίστηκε η ταινία «The Beach».

Εντυπωσιάζονται από την Monkey Beach, την παραλία των μαϊμούδων, και μένουν έκπληκτοι από την Lagoon Beach, το πιο απάνεμο σημείο των νησιών Πι Πι.

Στα νησιά Πι Πι δίνουν μία πρωτόγνωρη μάχη με τα καβούρια ενώ στα πασίγνωστα James Bond Islands μαγεύονται από τις εικόνες που αντικρίζουν και το ανυπέρβλητο κινηματογραφικό σκηνικό.

Επόμενη στάση του έμπειρου ταξιδευτή και της ομάδας του είναι το Κο Σαμούι, όπου προσπαθούν να ανακαλύψουν κάθε μυστικό του νησιού.

Μία εντυπωσιακή παραλία

Εξερευνούν την πόλη με μηχανάκι, μαγεύονται από την εντυπωσιακή παραλία Τσαοσένγκ, παρακολουθούν, αλλά και λαμβάνουν μέρος σε σόου με φωτιές. Επισκέπτονται ένα ασυνήθιστο εμπορικό κέντρο και απολαμβάνουν τη νυχτερινή αγορά του Κο Σαμούι περιπλανώμενοι σε ένα καθαρό και οργανωμένο παζάρι.

Επίσης, δείτε τον Τάσο Δούση που έσπασε ρεκόρ με το δεύτερο μέρος της Βιρμανίας! Δείτε εδώ το «ονειρικό» ταξίδι! (video)

Για το τέλος κρατούν το καλύτερο. Απολαμβάνουν το μασάζ τους στην παραλία από τους ειδικούς του είδους!

Ο Τάσος Δούσης σας παρουσιάζει μοναδικές «Εικόνες» από ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη μαγευτική Ταϊλάνδη, αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 20.00 μέσα από την συχνότητα του OPEN. Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ