Να είναι ο ήλιος; Να είναι η θάλασσα; Το καλοκαίρι κάτι μας πιάνει και βγαίνει ο φωτογράφος από μέσα μας. Θέλουμε να αποτυπώσουμε τις καλύτερες στιγμές μας και να δείξουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση με φωτογραφίες ωραίες και ευφάνταστες. Ειδικά όταν είμαστε διακοπές και βρισκόμαστε σε μια υπέροχη παραλία, θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία.

Πώς να βγάλετε την τέλεια φωτογραφία στην παραλία

Έχοντας στο μυαλό σας τις παρακάτω συμβουλές σίγουρα θα πετύχετε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Ο φωτισμός έχει σημασία

Όταν βγάζετε φωτογραφία στην  παραλία δεν πρέπει να έχετε πλάτη τον ήλιο, γιατί σκιάζει το πρόσωπό σας. Αντιθέτως, γυρίστε προς την μεριά του ήλιου και φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας.

Χρώματα

Δώστε χρώμα στη φωτογραφία με ένα αξεσουάρ όπως ένα πολύχρωμο μαγιό ή μια πετσέτα θαλάσσης. Σε περίπτωση που θέλετε να κρύψετε τις ατέλειές σας, φορέστε ένα εντυπωσιακό παρεό και καλύψτε τα λιγότερο αγαπημένα σας σημεία.

Σαρδηνία: παραδεισένια ομορφιά ανάμεσα στην Αφρική και την Ευρώπη

Η ώρα

Ναι, η ώρα που επιλέγουμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία καθορίζει το αποτέλεσμά της. Για παράδειγμα, αν θέλετε να βγάλετε μια φωτογραφία των αγαπημένων σας ή μια σέλφι, η καλύτερη ώρα είναι όταν δύει ο ήλιος γιατί τα χρώματα και ο φωτισμός λειτουργούν προς όφελός σας. Εάν θέλετε να βγάλετε φωτογραφία την παραλία, επιλέξτε ώρες που δεν θα υπάρχει πολυκοσμία και χρησιμοποιείστε τον ήλιο έτσι ώστε να παίξετε με τις σκιές.

Δώστε προσοχή στο background

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ