Στις 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να καθορίσει τη στάση της σχετικά με τις πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η αεροπορική εταιρεία easyJet.

Η easyJet προέβη σε ακυρώσεις όλων των πτήσεών της από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, εξαιτίας των εργασιών στη διασταύρωση των δύο διαδρόμων προσγείωσης- απογείωσης.

Καταπληκτική Χριστουγεννιάτικη προσφορά! Μείνετε στην καρδιά του Βερολίνου με μόνο 41€ το άτομο

«Η εταιρεία συνομίλησε με το αεροδρόμιο και έδωσε το χρονικό περιθώριο έως τις 21 Δεκεμβρίου, κατά το οποίο θα πραγματοποιούνται ανακατευθύνσεις πτήσεων, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα υπάρξει προσωρινή λύση από το ελληνικό Δημόσιο και οι πτήσεις θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά από τη Θεσσαλονίκη», όπως αναφέρεται στο  voria.gr.

Χριστούγεννα στην Ευρώπη: 10 προορισμοί με αεροπορικά εισιτήρια κάτω από 150€ μετ’ επιστροφής!!!

Σύμφωνα με κύκλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το σύστημα πλοήγησης, όταν υπάρχουν φαινόμενα ομίχλης ILS II, δεν μπορεί να μεταφερθεί ώστε να λειτουργήσει για τον τροχόδρομο.

Το αφεντικό τρελάθηκε: Έχεις 19€; Η απίστευτη προσφορά της Aegean που θα γίνει «καπνός»!

Παράλληλα, από την ΥΠΑ επισημαίνεται ότι, η εταιρεία ήταν ενήμερη για τα έργα στο αεροδρόμιο και ότι ο τροχόδρομος έχει ελεγχθεί προτού πιστοποιηθεί και αποδοθεί για χρήση ως κύριος διάδρομος.

Σημειώνεται ότι, προς το παρόν, δεν υπάρχει δυνατότητα κρατήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, οπότε αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ