Συναυλία

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην έχει τόσες πολλές συναυλίες και μουσικά φεστιβάλ ως συνήθως, ωστόσο παρά τις δυσκολίες το σίγουρο είναι πως δύο ήδη έχουν προγραμματιστεί. Μπορεί τις πρώτες ημέρες μετά την ανακοίνωση της επανέναρξης της καλλιτεχνικής δραστηριότητας οι διοργανωτές να αντιμετώπιζαν με μεγάλο σκεπτικισμό το σενάριο να στήσουν εκδηλώσεις, όμως η καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας επιτρέπει την υλοποίηση αυτών των σχεδίων.

Urban Athens Festival 2.0

Πρόκειται να φιλοξενηθεί στις 7 και 8 Αυγούστου στο γνώριμο, στους περισσότερους Terra Vibe Park της Μαλακάσας τον χώρο που έχει συνδεθεί, κατά κύριο λόγο, με το Rockwave Festival. Πρωταγωνιστές στην πρεμιέρα του φεστιβάλ θα είναι οι Πυξ Λαξ οι οποίοι θα υποδεχτούν στη σκηνή πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες. Μεταξύ αυτών θα είναι μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού αλλά και συμμετοχές – έκπληξη.

Την δεύτερη μέρα συμμετέχουν τρία δημοφιλή συγκροτήματα. Αρχικά, οι μουσικά πρωτοπόροι Villagers of Ioannina City, οι σκληροί Rotting Christ αλλά και οι Planet of Zeus. Το πρόγραμμα αυτό θα ικανοποιήσει, σίγουρα, τους λάτρεις αυτού του είδους μουσικής.

Διαβάστε ακόμα:  Αυτή είναι η πιο σύντομη πτήση στον κόσμο η οποία έχει μπει στο Ρεκόρ Γκίνες
drums

Long Beach Festival 2.0

Ένα ακόμη διήμερο μουσικό φεστιβάλ, στις 24-25 Ιουλίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε έναν ολοκαίνουργιο, ανοιχτό χώρο που βρίσκεται στο 55ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Κατερίνης. Πρόκειται επί της ουσίας για μια νέα φεστιβαλική βάση, πιο κοντινή στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας, η οποία φιλοδοξεί να καθιερωθεί, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Την πρώτη ημέρα του το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την μουσική σύμπραξη Πυξ Λαξ – Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τη δεύτερη τους Villagers of Ioannina City, Rotting Christ, Planet of Zeus και Thrax Punks.
Να πούμε, εδώ ο κωδικός αριθμός, 2.0 που συναντάμε στον τίτλο του φεστιβάλ παραπέμπει στο νέο, το διαφορετικό, το επαναστατικό, ό,τιδήποτε οδηγεί σε νέες εμπειρίες.

Η προπώληση των εισιτηρίων και για τα δύο μουσικά φεστιβάλ ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή 12/6/2020.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ