Πωλείται έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων το πολυτελές ρετιρέ του Calvin Klein που βρίσκεται στην κορυφή του διάσημου Clock Tower στο Μπρούκλιν.

Το χλιδάτο ρετιρέ προσφέρει εκπληκτική θέα 360 μοιρών στη Νέα Υόρκη.

Παλαιότερα, η οικία ήταν αστυνομικό αρχηγείο, διαθέτοντας μάλιστα ένα μυστικό δωμάτιο, το οποίο ανακαλύφθηκε πρόσφατα, καθώς και μια κυκλική σκάλα μαζί με τον εσωτερικό ανελκυστήρα και το κυκλικό σαλόνι στον τρούλο.

Η πολυτελής οικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, δύο κουζίνες, γυμναστήριο, ένα “μυστικό” σαλόνι μέσα στον τρούλο του πύργου, ενώ το «κρυμμένο» δωμάτιο ουσιαστικά βρισκόταν πίσω από ένα παλιό ρολόι.

Με το σαλόνι να έχει μεγαλοπρεπείς πολυελαίους και χρυσές λεπτομέρειες στους τοίχους, τα οποία δημιουργούν μία ενδιαφέρουσα αντίθεση με τα κόκκινα καπιτονέ έπιπλα και τα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου, σίγουρα πιο πολύ με παλάτι μοιάζει παρά με ρετιρέ.

Εικάζεται ότι όταν ήταν αστυνομικό φρούριο, η αστυνομία χρησιμοποιούσε το μπαλκόνι κτιρίου για να έχει την πλήρη εποπτεία της περιοχής, καθώς από εκεί μπορείς να δεις από την γέφυρα του Μπρούκλιν μέχρι τον Πύργο της Ελευθερίας.

Εκτός από την εκπληκτική θέα, στη νότια πτέρυγα του κτιρίου, υπάρχει ένα κομψό μαρμάρινο μπάνιο με θέα το κέντρο της πόλης.

Υπάρχουν ακόμη τρία υπνοδωμάτια κι ένα «οικογενειακό» δωμάτιο που είναι σαν ένα μικρό διαμέρισμα από μόνο του, καθώς έχει την δική του κουζίνα, τουαλέτα ακόμη και δικό του δωμάτιο με πλυντήριο.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ