Οι φανς του Game of Thrones… θα πρέπει να είναι πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη… Μάλλον θα πάρουν τα βουνά και θα τρέξουν να το επισκεφτούν!

Ένα υπέροχο ”παγωμένο” ξενοδοχείο, γεμάτο δράκους και στοιχεία από τη διάσημη σειρά άνοιξε τις πόρτες του στη Λαπωνία και περιμένει όλους τους fans να το επισκεφτούν! Όμως επειδή το καλοκαίρι έρχεται… βιαστείτε γιατί το ξενοδοχείο μπορεί να λιώσει! Το νέο ξενοδοχείο στο Lapland Hotels Snow Village, είναι χτισμένο σε συνεργασία με την HBO, το τηλεοπτικό δίκτυο που βρίσκεται πίσω από τη δημοφιλή σειρά, βρίσκεται στη φινλανδική Λαπωνία και έχει χτιστεί εξ ολοκλήρου από πάγο και χιόνι.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 14 δωμάτια και 10 σουίτες που η διακόσμηση παραπέμπτει στην διάσημη σειρά, όπως για παράδειγμα σε μία από τις κρεβατοκάμαρες είναι σκαλισμένο πάνω στο χιόνι ένας δαιμονικός White Walker!

Ένας άλλος δράκος “φυλάει” το Ice Bar, με τα ποτά να σερβίρονται σε “παγωμένα” ποτήρια από χιόνι και τα γεύματα σε πιάτα από πάγο!

Για τα ζευγάρια που θέλουν να σφραγίσουν την ευτυχία τους… υπάρχει ακόμη και ένα παρεκκλήσι για να παντρευτούν!

Με τις θερμοκρασίες σε όλο το ξενοδοχείο πάγου να παραμένουν σε χαμηλά… επίπεδα (-5ο C, οι επισκέπτες συνιστάται να παραμένουν στα δωμάτιά τους μόνο μία νύχτα! Φυσικά υπάρχουν και ζεστοί χώροι για όσους υποφέρουν από υποθερμία. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μια σειρά από δραστηριότητες, όπως ιππασία, snowmobiling, cross-country σκι και μαθήματα γλυπτικής πάγου.

Τα δωμάτια στο “παγωμένο” ξενοδοχείο αρχίζουν από $200 (€170) μια νύχτα, με ένα επιπλέον ποσό $18 (€15) για την είσοδο στο SnowVillage.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ