Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30 C
Athens
ΑρχικήTravelΟι αεροσυνοδοί απαντούν: Τι δεν πρέπει να πίνετε ποτέ στο αεροπλάνο;

Οι αεροσυνοδοί απαντούν: Τι δεν πρέπει να πίνετε ποτέ στο αεροπλάνο;

Σίγουρα όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο θα σας έρθει η ανάγκη να φάτε ή να πιείτε κάτι. Σύμφωνα με το Business Insider μια αεροσυνοδός αποκάλυψε το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να ζητήσετε να πιείτε ποτέ στο αεροπλάνο: Το μη εμφιαλωμένο νερό αφού μπορεί να είναι αρκετά βρώμικο. 

Όπως δήλωσε, «οι αεροσυνοδοί δεν πίνουμε νερό στο αεροπλάνο. Δεν θα πιούμε ούτε καφέ, δεν θα πιούμε ούτε τσάι», λέει η ίδια. Ο λόγος; Τα βακτήρια. Σύμφωνα με έρευνα του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ, 1 στα 8 αεροπλάνα δεν τηρεί τους κανονισμούς ασφαλείας για το νερό.

- Advertisement -

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε βρέθηκε σε κάποιες περιπτώσεις στο νερό βρύσης των αεροπλάνων από Σαλμονέλα μέχρι αυγά εντόμων. Βρέθηκε επίσης ότι στο 15% του νερού των αεροπλάνων που ελέγχθηκαν βρέθηκαν μικρόβια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα. Πιο επικίνδυνο είναι το νερό των αεροπλάνων σε μεγάλες πτήσεις.

Ποιο παραδεισένιο νησάκι της Χαλκίδας είναι ιδανικός low budget προορισμός; (photos + video)

O αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, τα τελευταία 20 χρόνια έχει εκδώσει τουλάχιστον 6 συστάσεις σε αεροπορικές για αυτό το θέμα.

Πώς μολύνεται το νερό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Business Insider, το νερό που χρησιμοποιείται στα αεροπλάνα, περνά από αρκετά στάδια μέχρι να φτάσει στο αεροσκάφος.

3 λόγοι για να μπει η Σκύρος στο καλοκαιρινό σας πλάνο

Κάθε φορά που το νερό μετακινείται, προστίθεται μια ακόμη πιθανότητα μόλυνσης. Επίσης, ακόμη και αν ζητήσετε τσάι ή καφέ, σε κάποιες περιπτώσεις δεν βράζεται το νερό στη σωστή θερμοκρασία για να «σκοτώσει« τα μικρόβια.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,294LikesΚάντε Like
88,157 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ