Κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από κάθε γωνιά του κόσμου επισκέπτονται την όμορφη χώρα μας λόγω του πλούσιου φυσικού της κάλλους, αλλά και του πολιτισμού της.

Όπως είναι προφανές, υποχρεούνται σε καθημερινή βάση να συναναστρεφονται με διάφορους κατά την καθημερινότητά τους στη χώρα μας. Είναι εύλογο λοιπόν το ερώτημα του τι σκέφτονται για εμάς.

- Advertisement -

Ποια είναι λοιπόν αυτά που αγαπούν οι τουρίστες στους Έλληνες και ποια αυτά που απεχθάνονται; Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, απαντούν αυθόρμητα κει ειλικρινά όσοι ρωτήθηκαν μπροστά στην κάμερα.

Αυτά που αγαπούν οι τουρίστες στους Έλληνες

Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να δείτε πως πολύ θετική εντύπωση κάνει το δέσιμο των Ελλήνων μεταξύ τους, η «θερμότητά» τους και η έννοια της παρέας. Επιπρόσθετα, πολλοί πλέκουν το εγκώμιο της ελληνικής κουζίνας.

Αυτά που μισούν οι τουρίστες στους Έλληνες

Οι περισσότεροι που απάντησαν είχαν την ευγένεια να πουν ότι το πρόσημο από τους Έλληνες είναι θετικό. Παρ’ όλα αυτά χαρακτηριστική είναι μία απάντηση που αφορά στους ενοχλητικούς εργαζόμενους σε ταβέρνες που δουλειά τους είναι να προσελκύουν κόσμο, κάνοντάς με με ιδιαίτερη πίεση.

*Και τα δύο βίντεο είναι παραγωγή του backstage24.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ