Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Athens
ΑρχικήΑττικήΑθήναΤι θα λέγατε για μια βόλτα στην παλιά Αθήνα; 10+1 συγκλονιστικές ασπρόμαυρες...

Τι θα λέγατε για μια βόλτα στην παλιά Αθήνα; 10+1 συγκλονιστικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες! (photos)

Σύνταγμα, Ομόνοια, Καπνικαρέα, Κολωνάκι με… πρόβατα. Μια Αθήνα μιας άλλη εποχής, πιο ρομαντικής, πιο ανθρώπινης. Δείτε τις φωτογραφίες από μια ιστορική αναδρομή στην Αθήνα. Η εικόνα της σημερινής Αθήνας είναι αυτή που όλοι γνωρίζουν είτε ζουν στην πρωτεύουσα, είτε μέσα από φωτογραφίες, σειρές, ταινίες ή τις ειδήσεις.

Πόσοι όμως δεν είναι αυτοί που έχουν αναρωτηθεί για το πώς μπορεί να ήταν το «κλεινόν άστυ» πριν από πολλά χρόνια, ακόμη και στις αρχές του αιώνα. Οι αλλαγές που έχει περάσει η Αθήνα στο πέρασμα των χρόνων είναι εντυπωσιακές. Πόσοι όμως δεν είναι αυτοί που έχουν αναρωτηθεί για το πώς μπορεί να ήταν το «κλεινόν άστυ» πριν από πολλά χρόνια, ακόμη και στις αρχές του αιώνα. Οι αλλαγές που έχει περάσει η Αθήνα στο πέρασμα των χρόνων είναι εντυπωσιακές.

Αθήνα: 5 ιδανικές και «μυστικές» αποδράσεις που μάλλον δεν γνωρίζετε την υπαρξή τους!

- Advertisement -

Μπαίνοντας στη χρονοκάψουλα γυρίζουμε στο παρελθόν, στις αρχές του 20ού αιώνα, όταν ακόμη περιοχές της Αθήνας που σήμερα είναι πολυσύχναστες, ήταν απλώς βοσκότοποι. Άλλες είχαν μόλις λίγους κατοίκους, άλλες δεν υπήρχαν καν. Η συλλογή με τις φωτογραφίες που ακολουθεί είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,198 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ