Η εταιρία των Ξενοδοχείων Χανδρή είναι μια Ελληνική, ιδιωτική αλυσίδα ξενοδοχείων, που έχει στην ιδιοκτησία της και τη διαχειρίζεται τρία ξενοδοχεία, με συνολικά 1.500 κλίνες, σε τρείς στρατηγικούς προορισμούς. Η παράδοση της οικογένειας Χανδρή στη φιλοξενία ξεκίνησε με το Chios Chandris Hotel, που χτίστηκε το 1972. Ακολούθησε το Athens Marriott Hotel που χτίστηκε στην Αθήνα το 1977, ενώ το 2009, προστεθηκε στην αλυσίδα ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το The Met Hotel, αλλάζοντας εντελώς την έννοια της φιλοξενίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εδώ όμως θα πάμε συγκεκριμένα μέχρι την όμορφη Χίο και θα μείνουμε στο εξαιρετικό Chios Chandris Hotel 

- Advertisement -

Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο στην καρδιά της Χίου…
Στην αγκαλιά του Αιγαίου, σε μια προνομιακή τοποθεσία με εκπληκτική θέα στο πέλαγος και το γραφικό λιμάνι της Χίου, το CHIOS CHANDRIS προσφέρει κορυφαίες ανέσεις και υπηρεσίες.

Μια ανάσα από το εμπορικό κέντρο της πόλης, την κοσμοπολίτικη αγορά, τα μουσεία και την πανέμορφη παλιά συνοικία, καθώς και ένα μόλις βήμα από το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος με την εξαιρετική συνεδριακή υποδομή, το CHIOS CHANDRIS αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για τους επισκέπτες αναψυχής όσο και για εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Το ξενοδοχείο αποτελεί επίσης ιδανική βάση για να επισκεφθεί κανείς τα αξιοθέατα και τα μνημεία της Χίου, όπως τα περίφημα Μαστιχοχώρια, τους γραφικούς μεσαιωνικούς οικισμούς και την ξακουστή Νέα Μονή, καθώς και τις υπέροχες και σχεδόν ανέγγιχτες παραλίες του νησιού. Το πλεονέκτημα αυτό έχει συμβάλλει ώστε το CHIOS CHANDRIS να καθιερωθεί ως κορυφαία επιλογή για απαιτητικούς ταξιδιώτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η κορυφαία επιλογή διαμονής στη Χίο!

Chios Chandris Hotel 

Στα κομψά δωμάτια θα βρείτε όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γευστικών πιάτων της ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας που ετοιμάζονται χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα και υλικά εξαιρετικής ποιότητας, ενώ υπάρχει bar αλλά και καφέ για να απολαύσετε το ποτό σας!

Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 
Chios Chandris Hotel 

Info:

Μάθετε περισσότερα: www.chandris.gr, www.chioschandrishotel.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ