Δεντρόσπιτο Ινδονησία
Ενημερώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021, 16:30

Ένα δεντρόσπιτο στην Ινδονησία σού δίνει την ευκαιρία να «ταξιδέψεις» στην παιδική σου ηλικία και στο όνειρο κάθε παιδιού να φτιάξει το δικό του. Το δεντρόσπιτο αποτελούσε ένα μέρος που ήθελαν τα παιδιά να κρύψουν τα «μυστικά» τους από τους μεγάλους, να κρύψουν τα όνειρα τους καθώς μεγάλωναν. Όταν, τελικά, μεγάλωναν έβρισκαν εκεί μέσα τα καλά «φυλαγμένα» όνειρα τους και τις αναμνήσεις τους.

- Advertisement -

Το Airbnb δεντρόσπιτο στην Ινδονησία έχει όνομα “Rumah Pohon” και προσφέρεται για όσους δεν κατάφεραν να ζήσουν αυτή την εμπειρία και το έχουν παράπονο. Με ποιο τρόπο; Με τη διαμονή τους σε αυτό!

Ινδονησία: Η πλωτή αγορά Lok Baintan που μετράει 5 αιώνες

Η μαγική θέα αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό

Στη νήσο Πενίδα έχουν χτιστεί στο ψηλότερο σημείο των τροπικών δέντρων τρία δεντρόσπιτα που μπορούν να σας ταξιδέψουν στον «χρόνο» αλλά και να σας χαρίσουν απλόχερα τη μαγική τους θέα.

Δεντρόσπιτο Ινδονησία

Τα εν λόγω καταλύματα είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας της Airbnb και είναι ανυψωμένα αρκετά μέτρα πάνω από τη γη, έχοντας για θέα το απέραντο γαλάζιο και τους άγριους σχηματισμούς τεράστιων βράχων.

Είναι ένα πολύ μικρό ξύλινο σπιτάκι, έχει αχυρένια σκεπή και διαθέτει μόνο ένα δωμάτιο. Είναι ιδανικό για δύο άτομα, το πολύ τρία, αλλά για να κάνεις κάποια όνειρα πραγματικότητα ή για να θυμηθείς κάποια από τα όνειρά σου δεν σκέφτεσαι πολυτέλεια και τετραγωνικά.

Δεντρόσπιτο Ινδονησία θέα

Το μπάνιο βρίσκεται στο έδαφος, λίγα μέτρα κάτω από το δωμάτιο, που το μοιράζονται και τα τρία δεντρόσπιτα. Ίσως το ξύλινο σπιτάκι να είναι πιο μίνιμαλ από τις προτιμήσεις σας, ωστόσο η διαμονή εδώ αποτελεί μοναδική εμπειρία ζωής!

Το ηλιοβασίλεμα είναι μαγικό από το δεντρόσπιτο

Αντικρίζοντας τις κριτικές ανθρώπων που επισκέφθηκαν το κατάλυμα δεν είναι κατάλληλο για όσους ζητούν την πολυτέλεια, αλλά για εκείνους που λατρεύουν την εξόρμηση στη φύση και αναζητούν νέες εμπειρίες.

Ένας ταξιδιώτης αναφέρει: «Μείναμε εκεί μια νύχτα στο ταξίδι του μέλιτος. Ήταν επικό. Περίμενα τα χειρότερα, αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Αν δεν είστε του κάμπινγκ ή δεν μπορείτε να αντέξετε “λιγότερες ανέσεις” για μια νύχτα, δεν κάνει για εσάς»…

Δεντρόσπιτο Ινδονησία ηλιοβασίλεμα

Το Airbnb δεντρόσπιτο μπορεί να μη διαθέτει τις ανέσεις που θα ήθελαν πολλοί, όμως οι περισσότεροι δυσκολεύονται να βρουν λόγια για να χαρακτηρίσουν την απίστευτη θέα. Η περιγραφή από το δωμάτιο κάνει λόγο για «πανοραμική θέα της θάλασσας, του ηλιοβασιλέματος, αλλά και της ανατολής του ηλίου».

Δεντρόσπιτο Ινδονησία θέα και ηλιοβασίλεμα

Ωστόσο οι περιγραφές από τα σχόλια των επισκεπτών ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Ένας ταξιδιώτης αναφέρει: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ομορφιά αυτού του μέρους. Οι οικοδεσπότες είναι υπέροχοι. Θα επιστρέψουμε να μείνουμε και πάλι εκεί. Αν ελπίζετε στην περιπέτεια και την καλύτερη ανατολή ηλίου με την οποία μπορείτε να ξυπνήσετε, τότε αυτό το μέρος αξίζει».

  • Η εξωτερική φωτογραφία του άρθρου είναι από το theworldtravelguy.

Δείτε το μαγευτικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ