Το αναπτυξιακό πλάνο της Ryanair για τα Χανιά θα παρουσιάσουν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Χανίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας κ. Eddie Wilson και η Chiara Ravara, Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Διεθνούς Επικοινωνίας της εταιρίας.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των τριών Επιμελητηρίων Χανίων (Επιμελητήριο Χανίων, Τμήμα Δ.Κρήτης ΤΕΕ και Τμήμα Δ.Κρήτης Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος), που εκπροσωπούν θεσμικά την Οικονομική, Επιχειρηματική και Τεχνική κοινότητα της περιοχής.
Η διεθνής αεροπορική εταιρία “Ryanair”, όπως αναφέρεται, διαθέτει από το 2011 πολυδιάστατη επενδυτική παρουσία στα Χανιά, έχοντας ήδη μεταφέρει 3,5 εκατομμύρια επιβάτες και υποστηρίξει περίπου 700 θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα διαθέτει και τοπική βάση από το 2013, την οποία δυστυχώς πλέον υπολειτουργεί μόνο κατά τη θερινή περίοδο με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό αεροσκαφών.

Διαβάστε ακόμα:  “The Digital Gate IV: The Airport Innovation Challenge”: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συνεχίζουν στην 3η και τελική φάση με την ανάπτυξη των πιλοτικών εφαρμογών

“Καθώς οι στιγμές είναι κρίσιμες και η ευθύνη όλων μας ιστορική, οι θεσμικοί φορείς της Οικονομικής, Τεχνικής και Επιχειρηματικής κοινότητας των Χανίων πιστεύουμε ότι απαιτούνται ριζοσπαστικές δράσεις, εξωστρεφείς διάλογος και εθνική συνεννόηση, για την εγγύηση του Μέλλοντος της Κοινωνίας μέσα από την Ανάπτυξη της εθνικής και περιφερειακής μας Οικονομίας”, τονίζουν τα τρία Επιμελητήρια.

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο: Πιλότος ζήτησε από τους επιβάτες να αποφασίσουν… σε ποιο αεροδρόμιο θέλουν να προσγειωθούν!
Επόμενο άρθροΠοιο αεροδρόμιο της Γαλλίας μετονομάζεται προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ Β’
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ