Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
36.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΤο Επιμελητήριο Χανίων μιλά με την Ryanair για περισσότερες πτήσεις

Το Επιμελητήριο Χανίων μιλά με την Ryanair για περισσότερες πτήσεις

Το αναπτυξιακό πλάνο της Ryanair για τα Χανιά θα παρουσιάσουν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Χανίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας κ. Eddie Wilson και η Chiara Ravara, Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Διεθνούς Επικοινωνίας της εταιρίας.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των τριών Επιμελητηρίων Χανίων (Επιμελητήριο Χανίων, Τμήμα Δ.Κρήτης ΤΕΕ και Τμήμα Δ.Κρήτης Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος), που εκπροσωπούν θεσμικά την Οικονομική, Επιχειρηματική και Τεχνική κοινότητα της περιοχής.
Η διεθνής αεροπορική εταιρία “Ryanair”, όπως αναφέρεται, διαθέτει από το 2011 πολυδιάστατη επενδυτική παρουσία στα Χανιά, έχοντας ήδη μεταφέρει 3,5 εκατομμύρια επιβάτες και υποστηρίξει περίπου 700 θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα διαθέτει και τοπική βάση από το 2013, την οποία δυστυχώς πλέον υπολειτουργεί μόνο κατά τη θερινή περίοδο με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό αεροσκαφών.

- Advertisement -

“Καθώς οι στιγμές είναι κρίσιμες και η ευθύνη όλων μας ιστορική, οι θεσμικοί φορείς της Οικονομικής, Τεχνικής και Επιχειρηματικής κοινότητας των Χανίων πιστεύουμε ότι απαιτούνται ριζοσπαστικές δράσεις, εξωστρεφείς διάλογος και εθνική συνεννόηση, για την εγγύηση του Μέλλοντος της Κοινωνίας μέσα από την Ανάπτυξη της εθνικής και περιφερειακής μας Οικονομίας”, τονίζουν τα τρία Επιμελητήρια.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,301LikesΚάντε Like
88,195 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ