Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
36.7 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΤο εργαλείο της Google που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εύκολα...

Το εργαλείο της Google που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εύκολα το επόμενο ταξίδι σας — Δείτε πώς

Σύντομα θα είναι πιο εύκολο να προγραμματίσετε τις επόμενες διακοπές σας από την αρχή μέχρι το τέλος με τεχνητή νοημοσύνη.

Η υπηρεσία Bard AI της Google κυκλοφόρησε πρόσφατα πολλές νέες δυνατότητες που θα ωφελήσουν τους ταξιδιώτες τόσο κατά την κράτηση του ταξιδιού τους όσο και κατά τη διάρκεια του ίδιου του ταξιδιού. (Το Bard είναι μια υπηρεσία συνομιλίας τεχνητής νοημοσύνης, παρόμοια με το ChatGPT, αλλά η ενσωμάτωση στα δεδομένα ενός χρήστη βοηθά στη μετατροπή του σε προσωπικό θυρωρό.)

- Advertisement -

Η Google ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία Bard μπορεί πλέον να ενσωματωθεί με διαφορετικά προϊόντα Google — όπως το Gmail, οι Πτήσεις Google και οι Χάρτες Google — για απρόσκοπτη ενσωμάτωση κατά την επικοινωνία με την υπηρεσία AI. Για παράδειγμα, μπορείτε τώρα να μέσω μηνυμάτων να προσδιορίσετε τη διάρκεια της πτήσης, τις προτιμήσεις και την απόσταση μεταξύ των προορισμών.

Σε μια ανάρτηση του Yury Pinsky, διευθυντή διαχείρισης προϊόντων του Bard, η υπηρεσία μοιράζεται ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προγραμματισμό ταξιδιού: «Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Grand Canyon, μπορείτε τώρα να ζητήσετε από το Bard να πάρει τις ημερομηνίες που ισχύουν για όλους από το Gmail, να αναζητήσει πληροφορίες πτήσεων και ξενοδοχείων σε πραγματικό χρόνο, να δει οδηγίες στους Χάρτες Google για το αεροδρόμιο και ακόμη και να παρακολουθήσει βίντεο YouTube με πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκεί — όλα αυτά σε μια συνομιλία.”

Η δυνατότητα σύνδεσης των Πτήσεων Google με το Bard μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν εκπτώσεις σε πτήσεις ή να βρουν επιπλέον προορισμούς για επίσκεψη. Οι Πτήσεις Google παρουσίασαν πρόσφατα νέα εργαλεία που βοηθούν στην πρόβλεψη του χρόνου που ένας ταξιδιώτης μπορεί να λάβει την καλύτερη προσφορά σε μια πτήση.

Για ταξιδιώτες που θέλουν να δοκιμάσουν το Bard, είναι προς το παρόν διαθέσιμο δωρεάν στο bard.google.com.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,297LikesΚάντε Like
88,199 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ