Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
35.6 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΤο Family Fun Day του Make-A-Wish Ελλάδος επιστρέφει προς τιμήν όλων των...

Το Family Fun Day του Make-A-Wish Ελλάδος επιστρέφει προς τιμήν όλων των παιδιών που νοσούν ή νόσησαν από καρκίνο

Ακούγοντας τη λέξη «καρκίνος» το μυαλό μας αυτόματα κάνει κακούς συνειρμούς οι οποίοι συνήθως συνοδεύονται από εκφράσεις όπως το «μακριά από εμάς». O Χρυσός Σεπτέμβρης, Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας, μας υπενθυμίσει ότι ο καρκίνος στα παιδιά υπάρχει και μπορεί ανά πάσα στιγμή να «χτυπήσει» οποιαδήποτε πόρτα.

Παρότι πρόκειται για ένα σπάνιο νόσημα, το άκουσμά του είναι τρομακτικό. Με τη διαιώνιση της άγνοιας, οι ασθενείς συνεχίζουν να περιθωριοποιούνται και να στιγματίζονται. Έρευνες πλέον δείχνουν ότι η διάγνωση και η θεραπεία ενός καρκίνου σε παιδική και εφηβική ηλικία μπορεί να έχει και απώτερες συνέπειες στο σώμα, την ψυχή και την κοινωνική ένταξη των αποθεραπευμένων παιδιών. Και αυτό καθιστά το έργο του Make-A-Wish αναγκαίο, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στην ψυχική θεραπεία και την επανένταξη στην καθημερινότητα.

- Advertisement -

Με αφορμή τον Χρυσό Σεπτέμβρη, νεράιδες και ξωτικά ανακοινώνουν με χαρά το Family Fun Day για να προσφέρουν ατελείωτη και ανέμελη διασκέδαση χωρίς περιορισμούς, στα παιδιά ευχής, και όχι μόνο!

Στις 23 Σεπτεμβρίου, 10:00 – 17:00, χάρη στα 20α γενέθλια του Allou! Fun Park, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να διασκεδάσουν, συμβάλλοντας παράλληλα στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες και στην ουσιαστική αποκατάσταση της παιδικότητας τους! Το πάρκο ψυχαγωγίας που όλοι αγαπάμε, θα φιλοξενήσει με αγάπη παιδιά ευχής και οικογένειες δωρεάν, ενώ θα προσφέρει με τη μορφή δωρεάς, 1€ από κάθε πάσο παιχνιδιού που θα αγοραστεί από τους επισκέπτες.

Εξασφαλίστε το πάσο σας για μία ημέρα διασκέδασης με καλό σκοπό σήμερα στο www.makeawish.gr και ενημερωθείτε για την ενημερωτική καμπάνια του οργανισμού “Προκατειλημμένος; Όχι! Ενήμερος; Ναι!”.

Πολύτιμοι υποστηρικτές της εκδήλωσης με των οποίων την οικονομική συμβολή θα εκπληρωθούν ευχές: Mεγάλος χορηγός: Pepsico | Χορηγοί: Nannuka και Under Armour | Υποστηρικτές: Γερολυμάτος International | Hipp, Hellenic Duty Free Shops, Ιαπωνική, Lurpak, Star Automotive Hellas, Νοσηλεία Τώρα

Ειδικές ευχαριστίες στους χορηγούς σε είδος Vivartia, και στους χορηγούς επικοινωνίας MAD TV, My Radio, Hill+Knowlton Strategies|God, Tempo OMD Hellas, Ginger Communications.

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 3.293 ευχές, 195 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,285LikesΚάντε Like
88,438 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ