Το Φεστιβάλ Lemnos Philema επιστρέφει!
Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema θα λάβει χώρα φέτος για 4η χρονιά, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω των συνθηκών!
Παραγωγοί, οινοποιοί και εστιάτορες της Λήμνου, μέλη του Συλλόγου Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της γαστρονομίας και θα είναι παρόντες στο Γυμνάσιο Μύρινας στο Ρωμέικο Γιαλό, στις 23 Ιουλίου! Καλεσμένοι φέτος του Lemnos Philema είναι ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης και ο chef Κυριάκος Μελάς που θα μας μαγειρέψουν ζωντανα στη σκηνή του Live Cooking του φεστιβάλ με προϊόντα των παραγωγών μας! Οι παραγωγοί και οινοποιοί θα είναι παρόντες, με τα προϊόντα τους τα οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αλλά και να συνομιλήσει με τους ίδιους.

Παράλληλα, τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα έχουν στο μενού τους την εβδομάδα του φεστιβάλ, την καρτέλα Lemnos Philema, μέσα από την οποία αναδυκνείουν στα πιάτα τους τα προϊόντα τοπικών παραγωγών.

- Advertisement -

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema διοργανώνεται από την Άνθεια Κώτση και τον Συλλόγο Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου με σκοπό την ανάδειξη τόσο της τοπικής γαστρονομίας και οίνου αλλά και την ανάδειξη της Λήμνου ως έναν ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

Lemnos Filema


Σας περιμένουμε όλους εκεί!


Σάββατο, 23 Ιουλίου – 20:00 – 23:00
Γυμνάσιο Μύρινας, Ρωμέικο Γιαλό
Δωρεάν προς όλους

Δείτε περισσότερα εδώ: www.lemnos-philema.com

**Υπο την Αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ