Πως θα αντιδρούσατε εάν μαθαίνατε πως η «Μικρή Γοργόνα» της Disney, έχει δικό της σπίτι στη στεριά και πως μπορείτε να διανυκτερεύσετε κι εσείς σε αυτό;

Αν σας ενδιαφέρει ως πρόταση, τότε θα πρέπει να κλείσετε εισιτήρια για Μεξικό, καθώς ένα σπίτι σε σχήμα κοχυλιού βρίσκεται στο Cancun και στην εξωτική ακτή του Isla Mujeres.

- Advertisement -

Επειδή, λοιπόν, οι διακοπές στην Ελλάδα για μερικούς είναι αρκετά… mainstream, σε αυτό το σπίτι μπορείτε να ζήσετε μια πραγματικά εξωπραγματική εμπειρία και να κάνετε τα παιδικά σας όνειρα, πραγματικότητα.

10 φωτογραφίες του κόσμου που συκλονίζουν

gorgona1

Εάν βέβαια, έχετε και παιδιά, τα νέα είναι ακόμη καλύτερα καθώς θα ενθουσιαστούν μόλις μάθουν πως μπορούν να κοιμηθούν μέσα σε ένα ονειρικό κρεβάτι-κοχύλι και πως θα κολυμπήσουν σε μια πισίνα γεμάτη κοχύλια, ενώ στους νεροχύτες των μπάνιων, το νερό πέφτει μέσα από κάποιο… κοχύλι.

gorgona2

Το καλύτερο όλων όμως, δεν είναι ούτε η αρχιτεκτονική, ούτε οι βουτιές μέσα στην ιδιωτική πισίνα της Ariel, αλλά η τιμή στην οποία θα το βρείτε στην πλατφόρμα του Airbnb. Θα σας εκπλήξει πραγματικά, το γεγονός ότι δεν κοστίζει μια περιουσία καθώς κοιμίζει τέσσερα άτομα και κοστίζει 236 λίρες το βράδυ.

Σίκινος: Ένας κόσμος ανεξερεύνητος

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε μέχρι το Μεξικό και στη συνέχεια, να μοιραστείτε αυτή σας τη μοναδική εμπειρία με όλους μέσα από τα social media. Θα είστε από τους λίγους ανθρώπους που θα μείνουν σε ένα σπίτι… κοχύλι!

gorgona3

 πηγή: cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ