Εάν προγραμματίζετε τις επόμενες διακοπές σας-και έχετε  μερικές χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα να κάθονται- αυτό το ξενοδοχείο μπορεί να αποτελέσει την επόμενη επιλογή σας. Η λίστα από τα Βραβεία αναγνωστών του Conde Nast Traveler που κυκλοφόρησε σήμερα, αποκαλύπτει ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων του κόσμου, που πολλοί θα ήθελαν να μείνουν, έστω και για λίγες ώρες.

b1

Το ξενοδοχείο αυτό δεν βρίσκεται άδικα στη λίστα καθώς μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο περίεργες απαιτήσεις των πελατών. Το Ballyfin είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που έρχεται από την Ιρλανδία και ανακηρύχθηκε, χωρίς ίχνος υπερβολής, σαν το καλύτερο του κόσμου.

b3
Το Ballyfin χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Slieve Bloom. Το γεγονός ότι αποτέλεσε την επιλογή για το μήνα του μέλιτος της Kim Kardashian και του Kanye West, προσθέτει κάτι παραπάνω στην αίγλη του! Διαθέτει 20 δωμάτια σε ένα κτήμα με έκταση 614 στρεμμάτων και στόχος του είναι να αποτελεί ένα “καταφύγιο” χαλάρωσης για τους επισκέπτες του.

b2

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό με ξενοδοχεία όπως το Umaid Bhawan Palace στη Τζοντπούρ, στην Ινδία που βρέθηκε στη τέταρτη θέση, το σύγχρονο ξενοδοχείο Ματίλντα στο Μεξικό που έφτασε στην τρίτη θέση και το υπερσύγχρονο Virgin Hotel στο Σικάγο, που ήρθε έκτο, το Ballyfin κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Conde Nast Traveler.

bal

Η Ιρλανδία έχει γερές βάσεις στη λίστα, καθώς πέρα από την πρώτη θέση που κατέκτησε το Ballyfin, το κάστρο του Waterford, ψηφίστηκε σαν το έβδομο καλύτερο του κόσμου και το The Lodge at Castle Ashford στο Mayo βρέθηκε στην ένατη θέση.

Απολαύστε το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ