ξενοδοχείο Μεξικό

Το καλύτερα διακοσμημένο ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στο Μεξικό, στην περιοχή Chochola, στην ανατολική πλευρά της χώρας.

- Advertisement -

Επίσης, ανακαλύψτε το «σοκολατένιο» ξενοδοχείο που ανοίγει -για λίγο- η Nutella!

Ο λόγος για το Chablé Resort & Spa κέρδισε το Prix Versailles, ένα ετήσιο βραβεία που δίνει η UNESCO και το International Union of Architects.

ξενοδοχείο Μεξικό

Το δημοφιλής ξενοδοχείο είναι σχεδιασμένο από Μεξικανούς αρχιτέκτονες. Πιο συγκεκριμένα από τους Jorge Borja και Paulina Moran. Το κατάλυμα διαθέτει 38 σουίτες και 2 βίλες και έχει καταφέρει να συνδυάσει τα παραδοσιακά στοιχεία του πολιτισμού των Μάγια με την αποικιακή αρχιτεκτονική.

Η τοποθεσία του κτίσματος είναι μοναδική, καθώς περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους κάνοντας την εμπειρία του επισκέπτη «τροπική». Επιπλέον, απέχει, μόλις, 25 λεπτά από την ιστορική Merida.

καλύτερα διακοσμημένο ξενοδοχείο Μεξικό

Σε ίδιο ύφος με τον υπόλοιπο χώρο είναι και το εντυπωσιακό σπα του ξενοδοχείου. Παράλληλα, το πολυτελές εστιατόριο του συγκαταλέγεται μέσα στα 50 κορυφαία του πλανήτη. Την κουζίνα του την διαχειρίζεται ο κορυφαίος σεφ, αυτή τη στιγμή, στο Μεξικό, ο Jorge Vallejo.

Το ξενοδοχείο στην Ινδία που σε «μυεί» στα εξωτικά..σαφάρι!

Όταν μιλάμε για εξωτικά σαφάρι τότε σκεφτόμαστε την Αφρική, όμως υπάρχει ένα ξενοδοχείο σε έναν ταξιδιωτικό προορισμό που τα φέρνει όλα αυτά στην Ινδία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Κεντρική Ινδία και χαρίζει στον επισκέπτη του μία μοναδική εμπειρία που θα την θυμάται σε όλη του τη ζωή. Ο λόγος για το Pashan Garh, στα ελληνικά «πέτρινο φρούριο», είναι μία ιδιωτική έκταση 200 στρεμμάτων, περίπου.

Ξενοδοχείο Pashan Garh

Βρίσκεται μέσα στο Panna National Park, έναν προστατευόμενο δρυμό πολύ μεγάλης έκτασης, αφού περιλαμβάνει τροπικά δάση, καταρράκτες, ποτάμια με παρθένα νερά και, φυσικά, άγρια θηρία!

Το κατάλυμα είναι στρατηγικά χτισμένο μέσα στο πάρκο, καθώς επιβλέπει τον ποταμό και λειτουργεί ως βάση για εξερεύνηση του Khajuraho. Το Khajuraho είναι μία σειρά από 85 αρχαίους ινδουιστικούς ναούς και αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Ξενοδοχείο Pashan Garh

Ο επισκέπτης που θα καταφτάσει, μπορεί να βρει, μόλις, 12 πολυτελή δωμάτια. Σε εξόχως ντόπια αισθητική και οι πολυτέλειες που παρέχονται είναι δυτικού τύπου. Το φαγητό που προσφέρετε στους «καλεσμένους» προέρχεται, συνήθως, από κυνήγι και ετοιμάζεται από τους πεπειραμένους σεφ που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο πάρκο

Το ενδιαφέρον του επισκέπτη θα στραφεί στον εξωτερικό χώρο, καθώς το ξενοδοχείο φρόντισε και τον έχει εκμεταλλευτεί τοποθετώντας ασφαλή παρατηρητήρια για την απόλαυση του «κοσμήματος» του πάρκου, την τίγρη της Βεγγάλης.

τίγρης της Βεγγάλης

Βέβαια, δεν έχει μόνο τίγρεις το πάρκο, καθώς στον οικότοπο μπορείτε να βρείτε λεοπαρδάλεις, τσακάλια, ύαινες, λύκους, κροκόδειλους και άλλα παρόμοια άγρια ζώα. Επίσης, μπορείτε να βρείτε 250 είδη πουλιών που δεν μπορείτε να τα δείτε πουθενά αλλού.

Εν κατακλείδι, θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία στο Pashan Garh. Στο σαφάρι θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας και μπορείτε να ανακαλύψετε τα όρια σας αντικρίζοντας τα άγρια «θηρία» του τόπου.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ