Οι κάτοικοι του παραδοσιακού χωριού  «Αποίκια» της Άνδρου, θέλοντας έτσι να ευαισθητοποιήσουν όσους δεν έχουν περιβαλλοντική συνείδηση, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τέχνη πάνω σε κάδους σκουπιδιών. 

Αποτέλεσμα, οι γκρι, άσχημοι κάδοι, να μεταμορφωθούν σε πολύχρωμα κουτιά, με γεωμετρικά σχέδια και σύμβολα που δίνουν χρώμα στους δρόμους, αλλα και την αίσθηση του καθαρού.
andros

Φολέγανδρος…η μικρή ατμοσφαιρική & σοφιστικέ ‘κυρία’ των Κυκλάδων!(photos)

Τα σχέδια πάνω σε αυτούς είναι πραγματικά ευρηματικά και ευχάριστα.

andros

andros

andros

Κώστας Συνολάκης-καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Προειδοποίηση για τσουνάμι στις ελληνικές ακτές

Οι κάτοικοι της Άνδρου βρίσκουν πολύ θετική αυτήν την δράση καθώς νιώθουν μια πιο ευχάριστη διάθεση όταν πετάνε τα σκουπίδια τους.

Διαβάστε ακόμα:  Δεν θα πιστεύετε ποιο νησί είναι στην κορυφή των προτιμήσεων αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα με πληρότητα 100% για Ιούλιο & Αύγουστο!

Σκοπός τους είναι να μεταδώσουν σε όλους μικρούς και μεγάλους τον σεβασμό στο περιβάλλον. Να ομορφύνουν την πόλη που ζουν και να την σέβονται.

andros

andros

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να χωριστούν σε ομάδες και να δραστηριοποιηθούν, καθώς όπως δηλώνουν, είναι ντροπή να έρχονται Τουρίστες από άλλες χώρες και να μαζεύουν τα σκουπίδια τους κι οι ίδιοι να κάθονται στον καναπέ.

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ: 20 λόγοι για να την επισκεφθείς! (PHOTOS)

Το Κυκλαδονήσι που οι κάδοι σκουπιδιών μετατράπηκαν σε έργα τέχνης!!!

Το Κυκλαδονήσι που οι κάδοι σκουπιδιών μετατράπηκαν σε έργα τέχνης!!!

Πηγή: cyclades24.gr

Πηγή: ιefimerida.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ